ПП-ДБ чертаят тежка разделителна линия в българското общество с предложението

...
ПП-ДБ чертаят тежка разделителна линия в българското общество с предложението
Коментари Харесай

Костадинов: ПП-ДБ чертаят тежка разделителна линия в обществото заради 3 март

ПП-ДБ чертаят тежка разграничителна линия в българското общество с предлагането да се отстрани 3 март като народен празник, съобщи пред публицисти водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

Той разяснява, че идната им стъпка най-вероятно ще бъде да сменят българското знаме, тъй като в него има два цвята, които подхождат на съветското знаме – бяло и алено.

„ Може би да сменят българския герб, може би да сменят и българския химн “, добави той. По думите му тези хора са рискови за националната сигурност. Костадинов разяснява, че без 3 март нямаше да има България.

„ Без 3 март нямаше да има 24 май, тъй като нямаше да има кой да чества 24 май. Без 3 март нямаше да има 6 септември, тъй като нямаше да има какво да се съединява. Без 3 март нямаше да има 22 септември, тъй като нямаше какво да афишира самостоятелност. Без 3 март нямаше да ни има нас българите като народ “, добави водачът на „ Възраждане “.

Според него от ПП-ДБ желаят да внесат ненавист в обществото и желаят да махнат признака на българската независимост.

Костадинов отхвърли да разяснява останалите хрумвания на ПП-ДБ. „ Това, което се прави е спомагателна информация, с цел да се отклони вниманието. Целта е да ни вкарат в тежък грабдански спор “

Попитан за изявлението на заместник-председателя на съветската Дума Пьотр Толстой, че „ ние нямаме проблем с България, там по цялото крайбрежие наши са жителите ", Костадинов разяснява: „ Както в България имаме Сорос Денков, имаме Иво Инджев, имаме Соломон Паси, по този начин и в Русия има Пьотр Толстой и други сходни “.



 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР