Позволих да ме тъпчат вербално и да ми нанасят психически

...
Позволих да ме тъпчат вербално и да ми нанасят психически
Коментари Харесай

Александра Фейгин: С Жорката сме заедно. Всичко е истинско и вълшебно!

" Позволих да ме тъпчат вербално и да ми нанасят душевен офанзиви! "

Това каза Александра Фейгин в изявление след отпадането си от " Игри на волята ". Ето какво още показа симпатичната млада жена за vbox7:

- Как реши да се запишеш за присъединяване в " Игри на волята "?

- Реших да се запиша в " Игри на волята “, тъй като желаех малко многообразие в моето всекидневие. Постигнах моята най-голяма цел, а точно да представям България на Зимните олимпийски игри и просто желаех да се разтоваря, да видя нов свят.

- Какви качества съгласно теб не ти доближиха, с цел да продължиш напред?

- Мисля, че не ми доближи това, че нямам никакъв житейски опит. В обществената игра въобще не ме биваше.

- Как ти се отрази цялото това преживяване?

- Чрез това преживяване аз в действителност израснах супер доста и доста хора го видяха това, откакто излязох и естествено, това е в мой плюс и се надявам от тук нататък в живота да ми е доста по-лесно да се оправям.

- Съжаляваш ли, че саботирахте играта дружно с Мани?

- Не скърбя от нашата постъпка, само че това не беше почтено, това въпреки всичко беше част от играта и беше нашата тактика.

- Отразиха ли ти се зле мненията в племето след тази преживелица?

- Получих в действителност една вербална експанзия от част от племето и това ме срина душевен и просто се изгубих и не знаех какво да върша.

- Защо разреши на Виктория да се отнася по този начин с теб?

Най-голямата ми неточност беше, че разреших на Виктория в действителност да се държи непоносимо с мен и не мисля, че на нейната възраст е окей да се държиш по този начин с по-малък, който даже няма никакъв житейски опит и вижда, че той даже не може да се пази.

- Съжаляваш ли за нещо от представянето си?

- За нищо не скърбя от моето показване в " Игри на волята “. Единствено, че разреших да ме тъпчат вербално супер доста и да ми нанасят душевен офанзиви.

- Успя ли да намериш същински другари вътре?

- Най-голямата победа за мен е, че в действителност излязох с няколко доста близки другари, които ще ми останат и за в бъдеще, мисля че това би трябвало да се цени супер доста.

- Супергерои или Непобедими?

- В сърцето постоянно съм Супергерой.

- Как ти се отрази предстоят на Реката?

- Мисля, че сносно устоях престоя на реката, беше извънредно мъчно, само че това беше част от предизвикването и аз съумях.

- Кой беше най-големият дразнител за теб измежду Супергероите?

- Най-големите дразнители при Супергероите бяха Виктория и Алекса.

- Ти самата смяташ ли се за Супергерой?

- Мисля се за Супергерой, тъй като потвърдих, че и фините девойки могат да бъдат супер мощни.

- Разкажи ни повече за спортната си кариера.

- Мога да нарека моята кариера в действителност сполучлива, тъй като реализирах най-голямата си цел, а точно да показва България на зимните олимпийски игри, само че това не озанчава, че ще спра дотук. Следващата ми цел е да отида още веднъж на идващите олимпийски игри и даже да заема по-високо място.

- Заедно ли сте с Георги? Сподели детайлности към запознанството ви.

- Ще отговоря на най-задавания въпрос, а точно дали сме дружно с Жорката. Отговорът е да, дружно сме до ден-днешен. Наистина Игрите доста ни сближиха, бяхме в доста сложни условия, където издържахме и в този момент ни предстоят единствено хубави моменти, ще би трябвало да се опознаем още, само че за момента всичко е същинско и вълшебно.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР