„Позволете ми да се обърна към всички свои съграждани, които

...
„Позволете ми да се обърна към всички свои съграждани, които
Коментари Харесай

Диана Иванова: Вярвам, че ще обединим десницата в Русе

 „ Позволете ми да се обърна към всички свои съграждани, които демонстрираха, че гражданският дух в Русе е жив и че имат ясно изразена позиция. Благодаря на всички, които поддържаха концепцията жителите да ръководят града. Благодаря на членовете и симпатизантите на ГЕРБ, които видяха новият кмет в мое лице, както и на всички хора, които гласоподаваха “. Това съобщи на конференция през днешния ден претендентът за кмет на Община Русе, повдигнат от Политическа партия ГЕРБ, Диана Иванова. Тя добави, че ще разяснява изборните резултати едвам след балотажа, а до тогава има вяра, че ще сплоти десницата и всички дясномислещи хора в Русе. „ Излязохме с положителна акция, резултатите одобрявам като триумф и приканвам всички – не да водим борби, а да обединим всички сили на нашите жители, съдейки и учейки се от историята.

Областният координатор на Политическа партия ГЕРБ и депутат Пламен Нунев благодари на всички гласоподаватели от Русенска област. На първи тур ГЕРБ печели в общините Бяла, Борово, Ценово, Сливо поле и Ценово. В Две могили и Русе претендентите на партията са на балотаж. Увеличил се е броят на общинските съветници в доста от общините, като някъде партията има цялостно болшинство. В област Русе ГЕРБ ще има близо 70 съветника, по отношение на 57-8 през миналия мандат.

„ В Русе главната ни цел е обединяване на дясното пространство и центъра “, съобщи Пламен Нунев. Бедрос Пехливанян и Алисе Муртезова от листата за общински съветници също благодариха на русенци. „ Достигнахме до доста хора, които споделяха, че не са дали своят вот от дълго време. Това са хора, които поддържаха Диана и листата ни “, съобщи Алисе Муртезова.

Общинският началник на ГЕРБ Росен Даскалов добави, че фокусът на партията ще продължи да бъде върху хората. „ Нашият град заслужава високоскоростно надграждане на постигнатото досега “, съобщи още Росен Даскалов.

Повече информация и вести може да прочетете на формалния уебсайт www.dianazaruse.com.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР