Позор! МВР и прокуратурата изпраха Борисов! Отново. За това съобщава

...
Позор! МВР и прокуратурата изпраха Борисов! Отново. За това съобщава
Коментари Харесай

БОЕЦ: Рашков запя в хора на Гешев! МВР и прокуратурата изпраха Борисов - отново!

" Позор! Министерство на вътрешните работи и прокуратурата изпраха Борисов! Отново ".

За това оповестява гражданско съдружие " БОЕЦ " с обява във Фейсбук, като разгласява доказателства за това в своя уебсайт.

" На 03.09.2021 година на строителната площадка на един от лотовете на Автомагистрала " Хемус " за следващ път Борисов показва своята мафиотско-мутренска същина, нарушавайки демонстративно Закона за придвижването по пътищата. Наглед дребна вина, само че Бойко Борисов е рецидивист в това отношение. Много мафиотски босове са били арестувани в началото точно за дребни закононарушения, данъчни, финансови и други нарушавания ", пишат от гражданското съдружие.

" През септември, след следващата изцепка на Борисов, " БОЕЦ " още веднъж сезирахме институциите – Министерство на вътрешните работи и прокуратура, с очакване, че в този момент ще има последици.

Вчера - 18.10.2021 година, предстоящо за нас получихме отвод от прокуратурата да образува досъдебно произвеждане против Борисов, като прокурор С. Миланова от Районна прокуратура - Търговище не намира нищо нелегално или укоримо в дейностите на Буда. Напротив, с трогване ни оповестява, че Борисов има право да показва своите политически убеждения и персонално мнение, както откри за добре . Дори и движейки се по неразрешен за придвижване път, демонстрирайки пренебрежение към закона ", оповестяват те.

" И в случай че отводът на прокуратурата е предстоящ, то отговорът на Министерство на вътрешните работи бе неочакван . С две фрази Министерство на вътрешните работи ни осведомят, че техните пълномощия се простират единствено по " пътища, които са въведени в употреба ". Борисов се е движил по път, който към момента е бил в развой на градеж и, макар че е неразрешено придвижването по него, макар че Борисов е нарушил закона, влизайки против знак забраняващ прекосяването на МПС, то Министерство на вътрешните работи нямат отношение към тези нарушавания. И Борисов остава недостижим и безнаказан ", оповестяват още " БОЕЦ ".

" Какво ни споделят Министерство на вътрешните работи и прокуратурата?

Че всеки може да си кара по незавършените автомагистрали без това да е нарушаване? Че всеки може да си кара колата, да „ инспектира “, или да се разхожда по незавършени пътища и Министерство на вътрешните работи нямат никакви пълномощия по тях?

Излиза, че автомагистралите, които се строят от компаниите обръчи на Борисов и Пеевски са нещо, като втори " Росенец ". Само господаря може да се движи по тях, а там закони и страна няма!

Жалко и тъжно за Министерство на вътрешните работи и Рашков, които сякаш оповестиха, че ще проверяват всички сигнали за нарушавания и злоупотреби, а вместо това запяха в хора на Гешев! ", приключват от " БОЕЦ "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР