Познавате ли сте някого, чиято най-голяма черта на характера е

...
Познавате ли сте някого, чиято най-голяма черта на характера е
Коментари Харесай

Четирите зодии, които най-много клеветят хората

Познавате ли сте някого, чиято най-голяма линия на характера е била да клюки хората? Най-вероятно отговорът ще бъде „ да “. Независимо дали става въпрос за работното място, университета или даже за персоналния живот, всички ние сме срещали някой, който постоянно злослови по близките и освен това – обича да го прави.

Макар че може да се чудите какво кара тези хора да клеветят останалите, в реалност за всичко има пояснение. Това може да се дължи на обстоятелството, че да клеветят просто е в природата им, даже и от време на време да не го осъзнават.

Ето кои са четирите зодиакални знака, които най-често приказват зад тила на близките:

Дева – клюки, маскирани зад положителни планове.

Девите имат навика да злословят за останалите. Те може да наподобяват извънредно сладки на пръв взор, само че в никакъв случай няма да пропуснат късмет да бележит пред останалите нещо, което не сте създали по този начин, както би трябвало. Девите може да одобряват това много повърхностно и даже да си помислят, че не е огромна работа. Те са доста педантични и обичат всичко да се случва по график и проект. Така да вземем за пример, те биха могли да наклеветят собствен сътрудник пред началника им, в случай че съгласно тях той не е приключил нещо, както би трябвало. По този метод Девата не желае да навреди на този човек, а просто да усъвършенства работния развой. Съвсем обикновено обаче е сътрудника й да не го одобри по този метод. Ето за какво тази линия нормално й пречи на връзките с близките, когато истината излезе нескрито.

Козирог – неосъзнаване на следствията.

Хората от зодия Козирог също са тези, които хвърлят най-вече тиня по останалите. Козирозите обаче го вършат несъзнателно и колкото и да не желаят, от време на време това просто се случва. В доста случаи те просто желаят да споделят на някого за свое мъчение, породено от сътрудник или другар, споделяйки негова загадка, което постоянно се приема като опит за клюка. Не се съмнявайте, че Козирозите в реалност не желаят да злословят срещу близките, въпреки това да не може всякога да оправдае постъпките им.

Телец – блян към доминация.

Телецът също постоянно клюки сътрудниците си. Родените под този знак обичат да преобладават и когато наподобява, че някой различен се пробва да поема контрола, те могат ще създадат всичко належащо, с цел да запазят своето превъзходство и позиция, което включва и клюкарствуване по негов адрес. Телците работят интензивно, само че в това време и клеветят другите, когато усещат, че труда, който са положили, остава неусетен, а различен несправедливо получава похвалите за всичко.

Скорпион – опит за самовъзвеличаване.

Скорпионите също са от хората, които обичат да клеветят близките. Както при множеството хора, това най-често се случва в работата. Представителите на този знак обичат угаждат на своите шефове и и директни ръководители. Те са подготвени да извърнат тил на всеки собствен сътрудник, с цел да се потвърдят пред началниците си и да получат хвалба, а може би и покачване. Именно отсам те най-вероятно са развили навика си да злословят за другите.

Да си признаем, малко или доста, всеки от вас в даден миг от живота си е злословил за някой различен. Човешко е да се неточности. Много значимо е обаче бързо да осъзнаете постъпката си и да се извините на пострадалия, както и да си вземете поука от случилото се. В противоположен случай отблъсквате хората и рискувате най-после да останете сами.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР