Познаваме Енджи Касабие като популярен диетолог, както и като изглючително

...
Познаваме Енджи Касабие като популярен диетолог, както и като изглючително
Коментари Харесай

Истината за крайните диети и лишенията: съветите на диетолога Енджи Касабие

Познаваме Енджи Касабие като известен диетолог, както и като изглючително красива и постоянно усмихната дама. И точно позитивното отношение към живота е първата загадка на безупречната визия на всяка жена, споделя тя пред Vbox7.

" Винаги да обичаме себе си, както и да обичаме другите, с цел да сме постоянно в положително въодушевление ", поучават още тя.

В менюто си Енджи залага на домашно приготвената храна и оптималната консумация на течности, както и се стреми да бъде покрай природата, с цел да черпи сили и сила от нея. 

 Енджи Касабие фрагменти vbox7

Енджи Касабие изрично декларира, че храната вид фаст фууд не трябва да е строго неразрешена, само че би трябвало да консумираме в умерени количества.

„ Не е потребна, само че организмът би трябвало да има имунитет против нея. Не би трябвало да е неразрешена, тъй като тогава организмът ще го желае два пъти повече “, поучава диетологът. 

Енджи не има вяра в крайните диети и лишенията: " Човек може да отслабне, когато поставя старания за смяна на неговия персонален живот и метода на живот като цяло. "

Първата стъпка за триумф за справяне със затлъстяването е човек да осъзнае, че с диета няма да реализира мечтаната цел, а с смяна на метода и мисленето ни за това по какъв начин се храним.

„ Какво би станало в случай че съблюдавам този режим за една година –мога ли да продължа да го направя или не. Ако отговорът е да – това е режимът за вас “, поучава специалистът. 

Какво още показа Енджи Касабие пред камерата на vbox7, разберете от видеото горе. 

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР