Познаваме Диана Димитрова като блестящата актриса, изиграла ролята на д-р

...
Познаваме Диана Димитрова като блестящата актриса, изиграла ролята на д-р
Коментари Харесай

Не ѝ върви в любовта: Диана Димитрова за връзките от разстояние, търпението и... пилето с ориз

Познаваме Диана Димитрова като блестящата актриса, изиграла ролята на доктор Огнянова в сериала " Откраднат живот ". Но знаете ли, че тя избира да бъде художник, а не актриса? Това показа тя пред камерите на NOVA, само че и изрази вярата, че точно тази година ще покаже това. " Когато застана пред бялото платно постоянно изпитвам терзание и почит към целия развой. Пред камерата е същото. Дори когато рисувам без модел, имам възприятието, че постоянно някой ме следи ", описа още тя.

Виж още: Навръх ЧРД на Андреа: Мистериозна мъжка ръка гали певицата! Има ли нов сътрудник в живота ѝ?

Диана Димитрова бе посетител на Мон Дьо във " Вкусът на историите " и показа още, че може да готви някои неща. " Мога да върша чорба по рецепта на татко ми, баница, пиле с ориз. Обичам всички ястия от тесто, само че защото не съм единствено художничка, а и актриса, би трябвало да съблюдавам някакъв режим ", разяснява тя. 

Виж още: Съвети за сполучлив брак: Приянка Чопра за любовното начало с Ник Джонас и буйните вечери с обичания

Актрисата и художник разяснява и последната си връзка. Всъщност в предходното си изявление пред Мон Дьо тя показа, че е влюбена. Само няколко месеца по-късно обаче Диана Димитрова разгласи, че е е сама. " Не ми върви в любовта ", показа в този момент тя. Истината е такава, че към този момент някогашният ѝ другар отпътувал за чужбина и двамата решили, че връзката от разстояние не е за тях - тя щяла да погълне възприятията на всеки от тях и е по-добре да продължат по пътя си. " Разделихме се с последния ми другар, само че се веселя, че запазихме връзките си. Искам да ми се случи всичко в любовта, само че очевидно не е пристигнал момента. Когато би трябвало ще се случи “, безапелационна е актрисата. 

Въпреки това обаче Диана Димитрова е съгласна, че евентуално точно бурното развиване на кариерата ѝ е попречило на персоналния ѝ живот. 

Виж още: Лоренцо разкри дали има жена до себе си, както и за какво не желае любовните драми на майка си

" Научих се да бъда по-търпелива за зодията, която съм – Овен. Това е доста мъчно начинание и се придобива с разтрошаване на няколко стотин хиляди пъти на главата в стената. Провалите са част от живота, само че значимото е по какъв начин продължаваш...Победата не е толкоз значима за мен. По-важно е, когато се проваля, да се изправя и да продължа напред ", съобщи още тя.

Изображение: https://www.facebook.com/dianadimitrova.official

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР