Познавам отдавна проф. Лилков и съм във възторг от него,

...
Познавам отдавна проф. Лилков и съм във възторг от него,
Коментари Харесай

Богдана Карадочева за политиците: Да се карат, обаче елегантно и рицарски, като мъже

Познавам от дълго време проф. Лилков и съм във екстаз от него, тъй като е честен и и принципен, каквито сега са малко хора. Това сподели в изявление за " Фокус " известната у нас певица Богдана Карадочева . " Той има доста забавни книги, които са отдадени освен на физиката, а и на доста несправедливости, които са се правили в България преди измененията. Изключително честен. Ние по този начин до скоро живеехме напълно близко, и знам по какъв начин всички от квартала се спираха пред него, поздравяваха го и му задаваха въпроси. Той не е човек, който може да бъде отминат, и мисля, че ще бъде доста потребен, в случай че бъде определен. Аз си споделям мнението: одобрявам проф. Лилов ", добави Карадочева.  

Според нея, България не е същата.

" Нали за това се борихме, да имаме права и всеки да изричам мнението си? Едно време не можеше да се приказва каквото искаш, не можеше да пътуваш, не можеше да пееш каквото искаш. Сега ние малко превърнахме демокрацията в свободия дето споделяше баба ми, всеки се изрича, всеки има мнение, което е хубаво, аз одобрявам това, само че малко и озлобяхме. Не знам за какво. Абе един харесва един, различен харесва различен, една си облича сини рокля, друга – алена, трета – бяла. Има ли значение? Важното е да сме интелигентни и да мислим преди този момент, преди да гласуваме ".

" Аз съм за Европа, за НАТО и срещу войната. Какво има да разясня повече?  Аз си имам моите позиции и това е. Те има да се карат, обаче да се карат елегантно, да се карат рицарски като мъже, а не с подхвърлени нелепости ", добави Богдана Карадочева.

Известната българска певица се включи в Инициативен комитет от публицисти и интелектуалци разгласи, който издига кандидатурата на проф. Вили Лилков за кмет на София. Голяма част от участниците в този комитет са част от Съюз на демократичните сили в София.

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР