Познатата на поколения история за котката и мишката, които се

...
Познатата на поколения история за котката и мишката, които се
Коментари Харесай

Том и Джери остава най-гледаният филм у нас

Познатата на генерации история за котката и мишката, които се преследват и си погаждат номера в " Том и Джери ", към този момент месец и половина е най-гледаната у нас, сочат систематизираните данни от работещите към 30 на 100 от киносалоните в страната през предишния уикенд, написа novini.bg.

Въпреки че двете съществени кино вериги в страната следва до дни да отворят салоните си, филмът е гледан от към този момент 43 517 фенове и има 364 062 лв. доходи.

На втора позиция е българският " Ятаган ", който, въпреки и излязъл преди година на екраните, продължава да притегля аудитория. Комично-сатиричната обстановки, в която се оказва антитерористичен отряд, който първо измисля терористична клетка, а след това би трябвало да я ликвидира, е към този момент с 35 677 фенове и има 304 673 лв. доходи.

Третото място е за приключенския " Двете страни на чудесата ", който е трета седмица в кината. Пътешествието из Страната на чудесата и в Невърленд на Алиса и Питър е гледано от 1810 фенове и има 15 404 лв. доходи от билетите им.

Криминалната драма " Преводачите " е на четвърто място по зрителски интерес. Случващото се в първокласно леговище, в което мистериозно изчезват страници от бестселър и се появяват в мрежата, е на екраните от средата на март, като има досега 4085 фенове и 37 954 лв. доходи.

На пето място е италианската сантиментална история " Връзки ". Дълбокият прорез на връзките в една фамилна връзка, изстиваща във времето, е месец и половина в кината у нас и е гледан от 1927 фенове, има 17 680 лв. доходи от билетите им.

На шеста позиция е престъпната драма от Франция " Кръстницата ", която " завладя " кината след второто им затваряне при започване на годината. Биографичната история по едноименния разказ за преводачка от престъпен отдел, която основава и управлява сполучлива наркомрежа, е с 5873 фенове и има 56 736 лв. доходи.

На седмо място в топ 10 е " Monster Hunter: Филмът " с Мила Йовович в основната роля. Екшънът по едноименната японска видеоигра за борбата сред хора и чудовища е с 6307 фенове и 67 729 лв. доходи за петте седмици на екраните.

Осмото място е за българския документален " Танцът на пингвините ". Случващото се на Антарктида с Теодосий Спасов и Християн Цвятков по време на едномесечната експедиция там е гледано от 541 фенове и има 2930 лв. доходи за четирите месеца на екраните.

Деветото място е за люксембургската анимация " Пътешествието на принца ". Историята на принц от маймунски жанр, който преоткрива фамилията си, е на екраните от юли предходната година, като досега са я гледали 626 фенове и има 3974 лв..

На десето място е различен български филм - " Екшън ". Сатиричната драма за трима другари, които желаят да създадат филм от обичания им род, само че се сблъскват с доста премеждия по този път, е на екраните от края на януари предходната година, като досега е гледана от 5442 фенове и има 41 443 лв. доходи.

Липсата на нови заглавия и дребното работещи кина у нас са повода посетителите в тях да са общо 653 души за предишния уикенд.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР