Позицията на Нидерландия да блокира България за Шенген не е

...
Позицията на Нидерландия да блокира България за Шенген не е
Коментари Харесай

Джамбазки за Шенген: Държим се като обслужващ персонал към Европа, затова получаваме това отношение

Позицията на Нидерландия да блокира България за Шенген не е непредвидена, това е сигнал за тежко двуличие и двоен стандарт. Това е удостоверение, че на България се гледа като на външна страна, която може да бъде единствено и само източник на евтина, нискоквалфицирана работна ръка.

 

Това съобщи българският представител в Европейския парламент и съпредседател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки по време на Конференцията „ Западни Балкани ”, на която е хазаин през днешния ден в София.

 

Той добави, че в продължение на 11 години западноевропейските страни потвърждават двуличното си отношение към България и това не е нещо ново.

 

Защото 11 години държавните управления в София се пробват да получат потупване по рамото и да бъдат похвалени от някой шеф. Затова и съгласно българския представител в Европейския парламент до момента в който има такова държание, ще има и същото отношение към страната ни.

 

Докато огромна част от българската политическа класа се държи като обслужващ личен състав към нашите сътрудници от Европа, ще получаваме сходно грозно отношение, посочи още Джамбазки.

 

Той съобщи, че отдавна предизвестява, че ще се случи сходно нещо, тъй като Шенген към този момент не е въпрос на политика, а причините, които акцентира Нидерландия са безусловно несъстоятелни. Джамбазки още веднъж посочи, че главният проблем не е нито с корупцията, нито с върховенството на закона.

 

Истинският проблем на западните страни за прекъсването ни към Шенген е стопански, с цел да няма конкуренция с българския и румънския транспортен бизнес, а въпреки това казусът им е, че имат голям напън вътре в личните си страни с миграцията, която те провокираха от африканските страни и от Близкия Изток. Ето за какво те имат потребност от някого, който да посочат с пръст, и по тази причина най-удобни в тази обстановка са България и Румъния.

 

По отношение на думите на нидерландския министър-председател Марк Рюте по адрес на България, че е належащо да се платят 50 евро, с цел да се мине българската граница, Джамбазки съобщи, че би попитал политика дали е подготвен да се разноски умерено из някой от нидерландските квартали, в които даже полицията не смее да влиза. Българският представител в европейския парламент сложи и въпроса за неналичието на единна европейска политика във връзка с незаконната миграция, тъй като и все още тя е насърчавана от европейските страни.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР