ГЕРБ и ДПС имат по дефиниция задни мисли и те

...
ГЕРБ и ДПС имат по дефиниция задни мисли и те
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Законът за хазарта иска да удари определени бизнеси

ГЕРБ и Движение за права и свободи имат по формулировка задни мисли и те нормално са ориентирани към надзор върху бизнеса и плячкосване на бизнеса. И този закон за хазарта е следващата тематика, която да насочи българския бизнес в навечерието на идните избори, че в случай че не си опича акъла, може да му стоварят събитията от 2012 - 2013 година. Това разяснява в студиото на Татяна Дончева - един от водачите на " Левицата ".

Законът за
хазарта желае да удари избрани бизнеси, които ГЕРБ и Движение за права и свободи не са подчинили и са намерили благовиден претекст, с цел да препускат във финалните часове на досегашния парламент, счита тя.

Дончева разяснява и свадите в митниците и появилите се фотоси дали са по-скоро компромати или доказателства:

" Продължаваме Промяната " имат едно свойство да назовават черното бяло с изключителна лекост и да си фантазират, че когато лъжат без да трепват, някой би трябвало да им има вяра. Много е комфортно да намериш хора, които не знаят защо става дума, да ги сложиш усмихнати и костюмирани на едни властови столчета, да ги подбутваш в избрани подписи и покупко-продажби, административни и законодателни решения и така нататък, и когато се усетят към този момент да е късно. "

По думите ѝ, Борисов и Пеевски са тези, които ги подбутват и които са задоволително дълго време в политическия и стопански живот на страната, с цел да имат визия за цялата картина и с цел да имат в ръцете си лостовете. Това, съгласно нея, е най-големия риск за тези избори, които идват.

Вижте целия диалог във видеото


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР