Позиционирането до голяма степен е виновно за това, тъй като

...
Позиционирането до голяма степен е виновно за това, тъй като
Коментари Харесай

Super Bowl съперничи на суперзвезда... как Травис и Джейсън Келс превзеха 2023 г.: От вихрен роман с Тейлър Суифт и номинация за най-сексапилния жив мъж - до постигане на нови висоти с техния подкаст, оглавяващ класациите

Позиционирането значително е отговорно за това, защото Травис играе стеснен край - една от най-важните позиции в нахлуване - до момента в който по-големият му брат е деец център от 13 сезона за Eagles. Независимо от това, и двамата получиха овации за стила си на игра през последните 12 месеца, като Джейсън се смята за претендент за MVP този сезон, до момента в който Травис стана най-бързият тайт енд и петият в историята на НФЛ, който доближи 10 000 приемащи ярда в кариерата си.

Извън футбола Kelces са центърът на известната просвета в Америка, като Травис се появи на SNL няколко пъти тази година, до момента в който Джейсън издаде различен коледен албум който разруши класациите на Billboard. И двамата братя също са съ-домакин на подкаста, New Heights, който експоненциално набъбна тази година, както подсказва името му.

Тук DailyMail.com прави резюме на невероятна година за братята Kelce - и погледнете какво се случи,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР