Поздравление на кмета по случай настъпващата Нова година:Уважаеми пловдивчани,Отиващата си

...
Поздравление на кмета по случай настъпващата Нова година:Уважаеми пловдивчани,Отиващата си
Коментари Харесай

Кметът: Отиващата си 2021-а беше успешна за пловдивчани

Поздравление на кмета по случай настъпващата Нова година:

Уважаеми пловдивчани,

Отиващата си 2021-а беше динамична, непредсказуема и цялостна с тествания в редица връзки, само че и сполучлива за пловдивчани и всички българи. Нека я изпратим с признателност!

Пловдив продължава да отстоява почтено мястото си на съвременен и желан град за бизнес и работа.

Отговорността да сътворяваме условия за по-добър живот и среда за развиване е напълно наша – на локалната власт и на всички жители. Градът, това са хората, които живеят и работят в него. Затова благодаря на всички Вас, които всеки ден давате на Пловдив основанието да бъде най-привлекателният град в страната.

Изминалата 2021-а ни донесе още нови мотиви за горделивост – отворихме  вратите на Епископската базилика на Филипопол, показахме пред света археологическото украшение на източната част на Античния стадион. Пловдивските спортисти завоюваха десетки медали и почтено показаха страната ни на Олимпиадата в Токио.

Тук е моментът да благодаря на всички хора, които стоят с професионализма си зад триумфите на града ни, тъй като знам, че те се реализират с доста труд - на културните дейци, на педагозите и преподавателите, на обществените служащи, на ангажираните за сигурността и реда. Нека им пожелаем да продължат с убеденост да вървят в посоката, която са избрали.

Искам да изкажа своето надълбоко почитание пред денонощната работа на нашите медици, които всяка минута се борят за живота ни.

Днес в навечерието на новата 2022-а поисквам на Вас и Вашите фамилии на първо място здраве и религия, че ни чакат по-добри времена. Нека и през идната година да имаме десетки нови триумфи, които да ни носят горделивост и задоволство. 

Да бъде мирна и ползотворна година!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР