Поздравителен участник от Мюсюлмански университет в Южна Калифорния (USC), на

...
Поздравителен участник от Мюсюлмански университет в Южна Калифорния (USC), на
Коментари Харесай

Поздравителен участник от USC, чиято реч бе отменена, „не се извинява“, защитава призива за премахване на Израел в сегашната му форма

Поздравителен участник от Мюсюлмански университет в Южна Калифорния (USC), на който беше неразрешено да изнесе тирада за дипломиране, сподели във вторник тя „ не се извинява “ за антиизраелските възгледи, които изрази онлайн, в това число апели за унищожаване на еврейската страна.

Студентката от USC Asna Tabassum сподели пред CNN, че не съжалява за рекламирането на " недвусмислено и абсолютно право на живот за всички хора, в това число палестинците ", което тя твърди, че е задачата на нейните анти-израелски изявления в обществените медии, които доведоха до анулация на речта й от учебното заведение.

" Жалко е, че вие знаете, правата на индивида са спорни “, сподели Табасум, откакто съобщи, че нейните учители и връстници в университета са тези, които са помогнали да оформи нейните възгледи.

Асна Табасум от приветствения курс на USC приказва с Аби Филип от CNN за изявленията, които тя показа онлайн, които в последна сметка доведоха до анулация на прощал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР