Поздравих Георги Иванов за избирането му за шеф на БФС

...
Поздравих Георги Иванов за избирането му за шеф на БФС
Коментари Харесай

Цеци Красимирова каза цялата истина за Гонзо

" Поздравих Георги Иванов за избирането му за началник на БФС и му пожелах здраве и триумфи. Той е същински мъжага и съм сигурна, че ще се оправи, ще се пребори с провокациите, които му предстоят на този пост. Подкрепете го, дайте му доверието, което клубовете му дадоха. "

Така разяснява най-успешната БГ моделка Цеци Красимирова избора на футболиста Георги Иванов за новия началник на БФС.

Красавицата познава Гонзо от години, двамата са положителни другари и в годините доста са се подкрепяли.

" Аз в сърцето ми съм левскарка. Винаги съм подкрепяла всички от обичания ми тим през годините. Закърмена съм със синия тим още от дребна, защото и дядо ми, и татко ми, са върли левскари и доста постоянно ме водеха на футболни мачове ", разяснява Цеци.



Георги Иванов бе определен за президент на БФС на изключителния конгрес през предходната седмица. Той е седмият на поста след 1989 година насам. А на 47 години е третият най-млад - след Христо Данов и Борислав Михайлов.

" Той ще се оправи, единствено би трябвало да го поддържат и да му имат доверие ", безапелационна е Красимирова.

Цеци и Гонзо се познават повече от 20 години. Преди той да се ожени за Мариета, а тя за предприемача Майкъл Струмейтис, бяха огромна обич. За страдание, тя не бе скрепена с брак.

За малко над 30-те си години Гонзо в никакъв случай не е работил друго с изключение на в структурите на футбола, с изключение на присъединяване в две компании. Справка в Търговския указател демонстрира, че Иванов е бил съучастник в сдруженията " Цеци Красимирова ЕООД ", дружно с Красимирова (фирмата е учредена 2001 година и заличена през 2023 г.).

Двамата бяха щракнати от топфотографите на вестника и през 2015 година, когато обядваха дружно с другари в прочут ресторант. Тогава те се държаха извънредно по роднински. Прегръдките, докосванията и държането за ръце говореха за неприкрита пристрастеност и откровена обич.

" Гонзо е най-хубавият човек, който познавам, обичам го, той е в сърцето ми ", твърди Цеци Красимирова по това време в списание " LOVE style ". Тогава те постоянно се чуват по телефона, само че единствено толкоз.

Големите ми любови се броят на пръстите на едната ми ръка. Влюбчива персона съм, само че доста бързо преценям дали един човек е за мен, или не ", споделя моделката. Според нея половината й живот е минал да изяснява с кого има връзка. В момента Цеци се концентрирала върху частния си бизнес, напълно скоро ще пусне на пазара нова козметична линия с здравна марихуана.

От няколко години насам Красимирова към този момент е с семейството на брачна половинка си - Майкъл Струмейтис, и тримата дружно с щерка й Джудит живеят в Барселона. Преди година слуховете твърдяха, че двамата с мъжа й са към този момент разведени, само че публично удостоверение от манекенката няма.

Моделката, която неотдавна стана на 44 години, постоянно се прибира до България точно поради новия бизнес, с който се е захванала. Красимирова живее в къща край София, има три котки и разпуска със пукотевица.

Освен че върви на надпревари по стреляне с револвер, Цеци има кон и обича да язди в свободното от бизнес време. Дъщеря й Джудит също е неин сътрудник в работата. Момичето има сериозен другар, който фамилията приема, и напълно скоро може да има женитба.

" Да стана баба? Защо пък не! Но мисля, че щерка ми сега мисли за други неща ", с усмивка декларира синеоката хубавица, която не се стопира и не живее по разпоредбите на супербогатите, които нищо не вършат и единствено паразитират.

" Искам да направя подслон за котки и кучета и работя и по тази тематика. Скоро ще ви изненадам с плановете си ", споделя дяволито Цеци.

През годините манекенката бе свързвана не с един и двама предприемачи. Слуховете я обвързваха с Големия Маргин, Жоро Илиев и даже Коко Динев.

Само една любовна история в своя живот Цеци не отхвърля - тази с Косьо Самоковеца, който бе погубен, до момента в който бяха дружно в Амстердам. Тогава манекенката бе тежко ранена. След като се възвърне, Красимирова показа, че Бог е нейният избавител и откакто това се е случило, значи животът й има смисъл.

" И виждам всеки ден да си напомням защо съм на тази земя ", споделя Цеци Красимирова.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР