Поза лотос е изключително интимна и подсилва връзката между партньорите

...
Поза лотос е изключително интимна и подсилва връзката между партньорите
Коментари Харесай

Ето коя е най-интимната секс поза и какви са нейните предимства

Поза " лотос " е извънредно интимна и укрепва връзката сред сътрудниците по време на секс, написа rozali.com.

Ако сте фенове на интимния секс, в който освен се наслаждавате на физическото наслаждение, само че и на свързването с колегата си, пробвайте секс поза лотос. Тя е лесна за осъществяване – мъжът е седнал с кръстосани крайници, а дамата седи с лице против него, обхващайки тялото му с краката си. Секс позата лотос разрешава на двамата сътрудници да бъдат доста близо един до различен, да се прегръщат, целуват и гледат в очите, до момента в който вършат секс, което неизбежно ускорява интимността.
Предимства на секс позата лотос
По-интимна връзка с колегата: Както към този момент стана ясно, позата лотос ускорява интимността сред сътрудниците. В взаимозависимост от настроението на двойката, секс позите могат да варират. За по-дълбоко навлизане кучешката поза е доста подобаваща. Когато сътрудниците са изтощени, какво по-подходящо от поза лъжичка? Поза лотос е за моментите, когато копнеете да се свържете по един съкровен метод с колегата си. Включете целувки, обятия, контакт с очите, синхронизирано дишане и по-бавни придвижвания.

Стимулиране на клитора: Когато има двойно стимулиране на женската интимна зона, това несъмнено усилва възможностите за постигане до оргазъм. Секс позата лотос дава опция за стимулиране на клитора по едно и също време с проникването.

Древен генезис: Всъщност позата лотос е новото название на най-известната тантрическа поза „ yab-yum “. Това, което прави позата " лотос " тантрична, не е конфигурацията на телата, а методът, по който сътрудниците вършат секс. Тантра сексът значи човек да бъде предан на момента, а не върху някаква бъдеща цел (достигане на оргазъм например). Дишането е извънредно значимо, както и по-бавните придвижвания.

Еротични думи: Позите лице в лице постоянно са подобаващи за еротични диалози или просто за шерване на еротични думи, свързани с чувствата по време на секса. Дори по-силното дишане или пък стенанията са метод за увеличение на възбудата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР