Появиха се нови научни статии на китайски и американски учени,

...
Появиха се нови научни статии на китайски и американски учени,
Коментари Харесай

Проф. Лъчезар Аврамов: Затваряме се в килера и чакаме какво ще каже коронавируса

Появиха се нови научни публикации на китайски и американски учени, които настояват, че в случай че при лекуване на пациент с коронаинфекция не се ползва интервенозна терапия с витамин С, това е еднакво на здравно ликвидиране. За което могат да бъдат водени и каузи. Това съобщи във видео изявление за „ Студио Бакеръ “ проф. Лъчезар Аврамов, началник на Център за интегративна медицина.

В изявлението проф. Аврамов сподели още:

Преди няколко дни пристигна информацията, че е умрял 38 годишен мъж, без съпътстващи болести. Ако това е по този начин, то той е първият и единствен към този момент, умрял от COVID-19 у нас.

Вижте цялото изявление с проф. Лъчезар Аврамов:

https://www.youtube.com/watch?v=9ScMUE62B5Y&feature=youtu.be

Щом вирусната рецесия отмине, ще подам сигнал в прокуратурата против министрите на опазването на здравето и финансите от последните години, които оферират бюджети със конструкция, унищожаваща превантивната медицина – да няма профилактика, диагностика, ранно лекуване - в здравния бюджет за тях се отделят 10 %. Останалите 90 са за лечебни заведения и медикаменти – там, откъдето се печели.

Затова България е преди всичко по смъртност в света, на второ е Лесото – това гласи статистика на Организация на обединените нации.

Епидемия има, когато са инфектирани 200 души на 10 000. Сметката е елементарна. И един умрял на 7 милиона не значи зараза.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР