Появи се документ, който повдига още въпроси около смъртта на

...
Появи се документ, който повдига още въпроси около смъртта на
Коментари Харесай

Документ повдига още въпроси около смъртта на Марадона

Появи се документ, който повдига още въпроси към гибелта на футболната легенда Диего Марадона. Бившият футболист умря на 60-годишна възраст, откакто получи инфаркт в дома си в Тигре на 25 ноември 2020 година. По-рано същия месец, на 2 ноември, Марадона беше признат в болница в Ла Плата и претърпя интервенция поради кръвен съсирек в мозъка.

В хода на следствието за гибелта се появи документ от клиниката “Оливос” с детайлности за среща на 5 ноември сред дъщерите на аржентинеца, неговия доктор Леополдо Луке, психиатъра му Аугустина Косачов, шефа на клиниката доктор Пабло Димитроф и основния доктор на интензивното поделение Фернандо Виларехо. Документът обрисува детайлностите за лекуването на Марадона и е значим, защото не престават следствията кой е виновен за гибелта му.

“Част от документа разкрива рисковете, на които Марадона е бил изложен”, съобщи един от следователите по случая пред Infobae.

“За да уточнявам - от клиниката са уведомили персоналните лекари на Марадона, че лекуването му може да бъде рисково, в случай че бъде извършено без уреди за мониторинг на положението му, поддържане на дишането и характерно хранене, а нито едно от изброените не е участвало в дома му в Тигре”, изясни следователят.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР