Повод за празника бе Денят на християнското семействоПотребителите и персоналът

...
Повод за празника бе Денят на християнското семействоПотребителите и персоналът
Коментари Харесай

Празнична програма и водосвет в бившия дом „Св. Димитър Басарбовски“

Повод за празника бе Денят на християнското семейство

Потребителите и личният състав на Центъра за грижа за лица с психологични разстройства /ЦГЛПР/ и Центъра за грижа за лица с разнообразни форми на деменция /ЦГЛРФД/ в Община Русе означиха по забавен метод Деня на християнското семейство.

Те изнесоха къса празнична литературно-музикална стратегия, а по-късно бе отслужен и водосвет за здраве, триумф и ползотворна бъдеща обществена работа от енорийския духовник отец Марин към храм „ Успение Богородично “.

В тържеството взеха присъединяване зам.-кметът Енчо Енчев, представители на обществени услуги в Община Русе, доцент доктор Свилена Рускова – началник катедра „ Мениджмънт и обществени действия “ и гл. ас. доктор Евгения Братоева от районно управление (на МВР) „ Ангел Кънчев “, както и шефът на дирекция „ Хуманитарни действия “ Катя Петрова.

Събитието приключи с вълнуващи изявления на гостите, предизвикани от резултатите, реализирани за малко време в работата с потребителите. Отправиха се пожелания за здраве, триумф и стабилно развиване на двете обществени услуги в грижата, поддръжката и мотивацията на тази характерна целева група за надграждане на умения.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР