Повод за извънредния брифинг на прокуратурата стана тежко престъпление, извършено

...
Повод за извънредния брифинг на прокуратурата стана тежко престъпление, извършено
Коментари Харесай

Кървави подробности за двойното убийство: Детенцето е простреляно в дясното око


Повод за изключителния брифинг на прокуратурата стана тежко закононарушение, осъществено от 26-годишен мъж. За двойното ликвидиране в жк "Надежда " описаха ръководителят на Софийска градска прокуратура Емилия Русинова и шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Ивайло Иванов. Убитата е 23-годишната му другарка, с която живели на фамилни начела.

Миналата седмица е отпразнуван рождения ден на детето. От към седмица също килърът към този момент не живеел в жилището след скандал. Бащата на убитата е пренощувал при нея, евентуално от терзание. Вчера защото майка й не могла да се свърже с нея отива до жилището й, и я открива мъртва. Веднага се свързва с органите на Министерство на вътрешните работи.

Установено е мястото, на което се е крил килърът, с помощта на доста хора, оказали подпомагане. В тъмна околност в Долни Богров зад шубраци в порутена постройка е открит килърът. Детенцето е простреляно в дясното око. В момента, в който са открити килърът е бил жив. Той е без заплаха за живота. Ще бъде притеглен като обвинен, когато здравословното му положение разреши.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР