Повишеният в директорски пост в Би Ти Ви Антон Хекимян

...
Повишеният в директорски пост в Би Ти Ви Антон Хекимян
Коментари Харесай

Хекимян шеф без диплома

Повишеният в управителен пост в Би Ти Ви Антон Хекимян станал обект на смешки и закачки от сътрудниците си, че се добрал до шефското място без тапия. Припомняме, че водещият на „ Тази заран “ преди месец зае мястото на изпъдения от новото управление на медията Венелин Петков, като оглави ресора му „ Новини и настоящи излъчвания “.

Всъщност Хекимян от дълго време е приключил журналистка в Софийския университет. Това се случило даже преди да се добере до мястото си в утринния блок, а бил елементарен кореспондент. След като обаче го избрали да води „ Тази заран “ и всекидневието му станало извънредно натоварено, Тони отсрочил изработката и отбраната на дипломната си работа и по този начин и не намирал време да се яви пред комисия и да си вземе публично кетапа. Хекимян е първенец и взел всичките редови изпити, само че до абсолвентски бал, дипломиране с роба и шапка по този начин и не стигнал. Успокоявал се, че можел да го направи по всяко едно време, тъй като нямало съответен период. Единствено му било належащо задоволително време за подготовка и четене, което на новата служба ще бъде още по-труднопостижимо.

„ Тони не е спирал да работи, откогато стартира в малкия екран. Едва му стигаше време да си вземе изпитите. Реално видяно, дипломата не му би трябвало, той има задоволително стаж и популярност. Ако реши да сменя Би Ти Ви с друга телевизия, едва ли някой ще му търси документ за обучение “, разясняват от обкръжението на тв водещия, който напълно не е единственият без тапия в занаята. Колегата му Ники Дойнов също 15 години влачи образованието си в Югозападния университет в Благоевград и все не намира време да приключи. На другата прекаленост пък е Ани Салич, която на 50-годишна възраст реши да стане студентка още веднъж и към този момент сполучливо взе кетап за магистър в компетентност „ Сигурност и противопоставяне на радикализацията и тероризма “ във Военна академия „ Г. С. Раковски “ в София. Така, в случай че се измори от малкия екран, Салич ще има умения във втора специалност и бързо ще може да смени амплоато.

Преди да се „ ожени “ за работата си, и Хекимян имаше сходни желания. Той нееднократно е споделял, че се интересува от правото като материя и има предпочитание да получи юридическо обучение за лично самочувствие. Със сигурност на този стадий Тони няма да седне наново на студентската пейка, тъй като 24/7 ще бъде разполагаем на сътрудниците си и ще дирижира процеса в най-натоварения сектор на малкия екран.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР