Повишена опасност от падащи камъни има по пътищата Асеновград-Нареченски бани,

...
Повишена опасност от падащи камъни има по пътищата Асеновград-Нареченски бани,
Коментари Харесай

Внимание, шофьори! Голяма опасност дебне на пътя Асеновград - Смолян

Повишена заплаха от падащи камъни има по пътищата Асеновград-Нареченски бани, Смолян-Кричим-Стамболийски, София-Карлово-Бургас, Троян-Кърнаре и Юговско ханче-Югово-Лъки-Здравец, както и при проходите „ Козница “ и „ Стражата “. Ограничено придвижването на камиони над 12 тона по пътя Поповица-Болярци, поради понижен габарит на пътното платно в село Поповица, написа Трафик нюз бг.

Движението по Автомагистрала „ Тракия “ в региона, през прохода Троян-Кърнаре и по останалите съществени посоки се прави с естествена активност и без усложнения. До 20-ти декември по пътя Пловдив-Асеновград ще се правят частични ремонтни действия на банкета, съобщи Фокус. Поставена е нужната сигнализация, съгласно която да се реализира придвижването в региона. Движението при км 19 на пътя Първомай-Дълбок извор се реализира единствено в една лента, също заради ремонтни действия. Обходният маршрут е през краткотрайно построен път в село Поройна. Срокът на ремонтните действия е до 27 януари.

Трафикът на територията на град Пловдив също е претрупан. Светофарът на Кукленско шосе не работи тази заран и това провокира безпорядък в региона. Задръстване има на Пещерско шосе и в региона Панаира, както и на бул. " Цар Борис III Обединител ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР