Поведението на правителството в Северна Македония отдавна не е лицемерно,

...
Поведението на правителството в Северна Македония отдавна не е лицемерно,
Коментари Харесай

Георги Самандов, „Български възход“: До тук с компромисите по отношение на Северна Македония!

„ Поведението на държавното управление в Северна Македония от дълго време не е лицемерно, а безочливо. Системният тормоз над нашите сънародници, с българско съзнание и офанзивите над нашите културни центрове, биват сложени комфортно от управляващите в Скопие в рубрика „ престъпни прояви “, съобщи заместник-председателят на партия “Български напредък ” и лидер на листата в Благоевград инж. Георги Самандов при срещи с жители и симпатизанти в общините Гоце Делчев и Банско.

Нападенията над наши сънародници, вандалските прояви над културните ни центрове и опитите за тяхното затваряне бяха измежду главните тематики, които жителите повдигнаха. Самандов акцентира, че в годините България е била прекомерно отстъпчива, което е насърчило македонските държавници да продължат все по-агресивно да водят систематична политика на ненавист и отричане.

„ По създание нито една партия в Северна Македония не гледа другарски към България. Докато опозицията демонстрира очевидна ненавист към България, то ръководещите лицемерно лъжат Европейски Съюз, а в действителност посредством бездействието си предизвикват тероризирането над сънародниците ни, живеещи там. Тоест очевидно или скрито всички политически партии в Северна Македония водят антибългарска политика. “, предизвести вторият в генералската партия. Той настоя България да изпозва всички лостове за напън, в ключително и несъгласие при договарянията за участие в Европейски Съюз.

По време на среща в град Банско Георги Самандов отговори на въпроси свързани с развиването на района и целите на партията. „ Искам в нашата област да осигурим добра среда за развиване, вложения и нови работни места ” показа Саманов. Той акцентира, че партия „ Български напредък “, с номер 15 в бюлетината, е единствената, която в предишния парламент настояваше семействата да бъдат подкрепени с цел да се оправят с високите цени.

“Държавата единствено за предходната година е дала над 10 милиарда лева на огромните компании с цел да си покрият разноските за ток. В същото време обаче тези компании голословно не престават всеки месец да подвигат цените на продуктите. Гражданите един път през бюджета заплащат сметките на фирмите и повторно им обезпечават огромни облаги тъй като цените всеки месец порастват. “, съобщи Самандов. И разгласи, че „ Български напредък “ е създал ограничения, съгласно които част от тези пари би трябвало да бъдат разпределени непосредствено на семействата. „ Това е справедливия метод, само че в предходния парламент останахме нечути тъй като всички останали се занимаваха с всичко друго, само че не и с проблемите на хората. Малкият и междинен бизнес също не получи нужната поддръжка и това би трябвало да се промени. “ сподели заместникът на ген. Стефан Янев.

Той добави, че по негово предложение бе призната смяна в Закона за енергетиката, с която хората към този момент ще могат в действително време да наблюдават какъв брой ток харчи едно домакинство. „ Нашата съществена задача е да помогнем на хората да се оправят с инфлацията и да им върнем възприятието за сигурност. На няколко стотин километра от нас се води война, а броя на незаконните имигранти непрестанно пораства. Опасностите са доста и е извънредно време всички да работим за страната си. “ прикани лидерът на листата на партия „ Български напредък “ в Благоевград.

Георги Самандов е наследник на генерал-лейтенант Атанас Самандов, който до 2014 година е бил командващ на Съвместното командване на силите на Българската войска. Награден е с медал „ За военна заслуга “ първа степен за значимия му принос за развиването на Българската войска.

Предизборна обява. КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР