Поведението на лидерите в ДПС и на целия политически елит

...
Поведението на лидерите в ДПС и на целия политически елит
Коментари Харесай

Проф. Людмил Георгиев: Новата конструкция в ДПС няма да издържи дълго

Поведението на водачите в Движение за права и свободи и на целия политически хайлайф провокира единствено омерзение, съобщи в ефира на " Добро утро, Европа " проф. Людмил Георгиев, някогашен член на  движението. Новата структура в  Движение за права и свободи няма да издържи дълго, това е началото на края й, счита той. 

По думите му водачите на ръководещите обединения предходната седмица са си разменили " репликите, които не са почтени даже за селска механа ". " Ужасни думи, демонстрация на политическа шизофренна болест, която за жалост се разраства тотално ", сподели той. 

 
Очевидно става дума за това, че като ръководител на Движение за права и свободи, от Делян Пеевски се чака да " дава пари на хората ", финансиране на партийните структури предвид на по-добри резултати на изборите, а къде отиват работните места, възстановяване на живота им, по тази причина хората избягаха в чужбина
Людмил Георгиев

" Хората избягаха и в смесените региони, тъй като не се сътвори занаят, с цел да могат да си гледат децата и да живеят обикновено ", заключи той. 

Целия диалог във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР