Поведението на голяма част от политическата класа е безобразно, каза

...
Поведението на голяма част от политическата класа е безобразно, каза
Коментари Харесай

Аламанов: Политиците забравят, че са едни администратори, като управител на блок, който събира пари

Поведението на огромна част от политическата класа е безобразно, сподели в предаването „ Събуди се, София “ комуникаторът Любомир Аламанов от Центъра за разбор и спешни връзки.
„ Те в действителност би трябвало да засвидетелстват почитание, както към гласоподавателите си, по този начин и към всички българи, по този начин и към публицистите. Ако би трябвало да се търси произход на това държание (б. а. опитът на Костадин Костадинов от „ Възраждане “ да изгони кореспондент на „ Дневник “ от конференция “), то е по-скоро в това, че българските политици считат, че са безконечни. Все едно се намираме в някаква империя и на тях им се поставя по право това да бъдат ръководещи. Те не помнят доста бързо, че са просто едни админи, нещо като шеф на блок, който би трябвало да събира малко пари, да се занимават с организационни процеси. На тях в модерната, естествената демократична система, единствено това им е функционалността “, добави Аламанов.

По думите му, в обществените медии, които политиците избират за връзка с гласоподавателите си, няма надзор на качеството на поднасяната информация.

„ Не са отговорни самите обществени медии, те са просто инструмент. Виновни са хората, които употребяват този инструмент. Просто им е по-удобно на политиците, те не желаят да се регистрират, те желаят безотговорно да си приказват техните нелепости. Това е казусът. Старите медии имат функционалността на коректор и верификатор на информацията. Затова ми се коства извънредно значимо класическите медии да продължат да се занимават с това и да продължат да питат политиците и да продължат да упорстват за непорочност и правота на информацията, която се сервира “, сподели Любомир Аламанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР