Поведението на г-жа Нинова винаги е било странно, тя въведе

...
Поведението на г-жа Нинова винаги е било странно, тя въведе
Коментари Харесай

Карлос Контрера: БСП занимава със собствените си драми цялото общество, а това е контрапродуктивно

Поведението на госпожа Нинова постоянно е било необичайно, тя вкара нова мода в обществение живот - на истеризирането, на ръба на нервността. На два избора поред се потвърждава, че това не работи - опитът да се основава революционна конюнктура с говорене на границата на обидата, е комичен. Това, което се случи, е естественият свършек на този фарс - трагикомедия. Така Карлос Контрера от Вътрешна македонска революционна организация заключи в "Беновска пита " случилото се на днешния 49-ти конгрес на Българска социалистическа партия, на който подалата оставка Корнелия Нинова я отдръпна.

"Виждате, че след всички помпозни поръчки за смяна - социалистите обичат да се занимават най-много със себе си, няма индикация, че тази смяна ще стане. Ще им бъде доста мъчно да се върнат към нормалността.

Кой ще го направи? С риск да звучим трагично, отговорът на въпроса ви е - никой. Българска социалистическа партия занимава със личните си драми цялото общество, а това е контрапродуктивно ", уточни Карлос Контрера.

Карлос Контрера твърдо разгласи, че Вътрешна македонска революционна организация ще издигне собствен претендент за кмет на София през есента. "Със сигурност ще издигнем претендент за кмет на София - не съществува коалиция ГЕРБ-ВМРО за кмет на София ", акцентира той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР