Повечето съвременни диети и диети се базират на килокалориите, които

...
Повечето съвременни диети и диети се базират на килокалориите, които
Коментари Харесай

Само за 4 седмици отслабване с 15-20 кг

Повечето модерни диети и диети се базират на килокалориите, които тялото получава и изразходва. Често тези диети са съпроводени от физическа интензивност, с цел да може практикуващият ги да се усеща утолен от храненето и да не надвишава допустимата граница.

Какво обаче ще стане, в случай че има способ, който отстранява нуждата от физическа интензивност? Той съществува и ще се опитаме да го разгледаме по-подробно.

Правилно дефинираната диета е ключът към сполучливата диета

Този способ е предопределен не за количеството признати калории, а за процесите, които се случват в тялото при консумация на такава храна. Трябва да разберете, че вярното хранене за намаляване би трябвало да се съблюдава освен по време на диетата, само че и след нея. Това е по този начин, тъй като непрекъснато възходящото предпочитание да опитате нещо ново и вкусно ще изкуши неустоимо волята на доста от нас. От това следва, че колкото и ефикасна и потребна да е диетата, тя е ограничение на себе си и отвод от някои от обичаните храни.

Много постоянно, с цел да понижим тежестта си, е задоволително да привикнем тялото си към избрани правила. Това са правила, които мозъкът също би трябвало неумолимо да съблюдава. На първо място това са премерени и чести хранения на дребни порции. Много диетолози настояват и научно обосновават резултата на метаболизма върху регулирането на енергийния разход. Тогава би трябвало да разберете, че храната, която е мъчно смилаема, също изисква сила.

И тук идва парадоксът – колкото повече ядеш, толкоз повече отслабваш!

Ако обаче се задълбочите, излиза наяве, че асортиментът от артикули е доста нищожен и нормално имат огромен резултат, когато се употребяват в чист тип или варени, даже без сол. Тези храни включват комплицирани протеини и въглехидрати.

Добрата и ефикасна загуба на тегло за една седмица е изцяло допустима. Тук обаче, в случай че тежестта се връща бързо, значи бъркаме някъде. За да продължи резултатът по-дълго, би трябвало деликатно да обмислите диетата си. Когато тялото свикне, че има всичко належащо в даден миг, тогава ще натрупа по-малко сила под формата на мазнини. Най-доброто решение е да съставите диета за цяла седмица или по-добре за 2-3. Разбира се, някои храни в избрани дни може да ви омръзнат и няма да можете да получите наслаждение от яденето, само че можете да сменяте дните. Най-важното е, че желаете тази загуба на тегло. Трябва да положите малко старания, с цел да постигнете това, което желаете.

Приблизителна седмична диета

Всеки ден закусвате единствено с половин портокал и 1-2 варени яйца. Не можете да ядете агнешко.

Първи ден

Хранете се с един тип плодове. От тях може да ядете колкото желаете, до момента в който се наситите.

Вечеря: можете да ядете всяко варено или пържено месо. Трябва обаче да внимавате да се запазят допустимо минимум мазнини. Пилешки гърди или смляно говеждо филе са най-подходящи.

Втори ден

За обяд пърженото или варено пиле (трябва да е без кожа).

Вечеря: салата от краставици, домати, моркови и сладки чушки; 1-2 грейпфрута и 2 варени пилешки яйца.

Трети ден

Обяд: сирене с ниско наличие на мазнини, колкото е належащо, изгорял самун и домати.

Вечеря: пърженото или варено месо. Не мазно.
Нормално тегло: Защо не всеки би трябвало да отслабне?
Понякога поставяме прекалено много старания, с цел да се отървем от няколко кг. Наистина ли са непотребни тези килограми? И какво значи и...
Прочети повече
Четвърти ден

За обяд някакъв плод, не като в понеделника. Можете също да ядете, колкото желаете. Хапвайте с печено или варено месо, подправено със салата.

Петият ден

За обяд яжте 2 варени яйца, варени зеленчуци. Вечерята се състои от варена риба, салата и 1 портокал или грейпфрут.

Шести ден
Супа от целина за намаляване
Целината е една от най-здравословните храни за тялото. Майките би трябвало да я вкарат в диетата на бебето още на 8-9 месеца, като я прибавя...
Прочети повече
Вечеряме отново с плодове, колкото си желаеме и отново един тип.

За вечеря варено или пържено месо.

Седми ден

Обядът включва варено или пържено пиле, варени зеленчуци и салата. За вечеря единствено варени зеленчуци.

Както можете да видите, тази диета съдържа много месо и плодове. Съставът им оказва помощ за по-активно консумиране на сила и за преправка на храна. Това дава опция да отслабнете без щета и като се придържате към тази диета можете да постигнете доста положителни резултати след 2 седмици. Първите забележими резултати ще се видят в събота вечерта на първата седмица, което е сносно, като се има поради разнообразието, което е разполагаем за обяд и вечеря.
Бързо намаляване за заети хора
Жените постоянно се подлагат на разнообразни диети с една единствена цел – да отслабнат. Забързани в всекидневието си обаче, те не постоянно и...
Прочети повече
Малка и бърза загуба на тегло

Понякога дамите не би трябвало да губят доста тегло. Понякога е задоволително да съблекат многото облекла и да изберат една роклята, която харесват, на ловко да прикрие неприятните формирания по корема или ханша.

Има доста способи да отслабнете с 5 кг. Те са относително елементарни и относително бързи. Така, да вземем за пример, можете да употребявате рецептата на някои известни персони, които денем пият " коктейл " от зеленчуци и плодове по чаша на всеки 1,5-2 часа, а преди лягане - слабителни чайове.

Тази композиция от фибри и интензивен метаболизъм принуждава червата и цялата храносмилателна система да работят просто в пъклен режим, изгаряйки хиляди калории, даже без да спортувате. По този метод, силата, съдържаща се в чаша нарязани сочни зелени витаминозни растения е задоволителна за най-много половин час, а останалото би трябвало да се вземе от подкожните ресурси. В същото време салдото на микро и макро детайлите остава естествен, както и витамините.

Успех на всички в отслабването!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР