Повечето от нас са запознати с пророци като Нострадамус или

...
Повечето от нас са запознати с пророци като Нострадамус или
Коментари Харесай

Краят на света според древните индуски пророчества

Повечето от нас са осведомени с пророци като Нострадамус или баба Ванга. Нострадамус е предсказал тъкмо кацането на Луната, убийството на Кенеди, Хитлер, атомната бомба и 9/11. Баба Ванга е предсказала терористичните офанзиви 9/11, цунамито през 2004 година, Барак Обама. Древните индуси също са предсказвали идни събития.

Ето по какъв начин са виждали те края на света.

Древни индуски Пророчества

Апокалипсис за индусите е естественият завършек на света през четвъртата епоха, Кали-юга. Това е поредност от апокалипсиси, всеки от които бележи края на един цикъл и началото на различен. Индуистките Пурани ─ документално преплитане на митология и история, са набор от индуистки Пророчества: Дхармата отслабва в Кали-юга. Хората правят грях в своя разум, тирада и дейности. Появяват се кавги, чума, смъртоносни заболявания, апетит, суша и бедствия. Хората обедняват и са нечестиви, гневни, неверни, погрешни и алчни. Лошите упоритости, обучение, покупко-продажби и приходи разсънват боязън.

Много судри ще станат царе, ще има доста еретици. Ще има доста подправени религиозни дейци. Индия ще бъде опустошена от бедствия и заболявания. Всички ще са нещастни, заради господството на порока и третата гуна. Само парите ще придават достойнство. Силата ще бъде единствената формулировка за добродетел. Удоволствието ще бъде единствената причина за брак. Похотта ще бъде единствената причина за зрялост.

При спор ще печели лъжата. Отсъствието на вода ще бъде единственото определение за земя. Достойното за хвалба ще зависи от насъбраното благосъстояние. Благоприличието не ще се счита за положително държание. Самохвалството и арогантността ще са еквивалентни на осведоменост. Само бедните ще са почтени. Само банята ще значи филтриране, а щедростта ще е единствената добродетел. Отвличането ще е равностойно на брак.

Така човечеството на Кали-юга ще бъде изцяло унищожено.

Източник: GlasNews
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР