Повечето от нас са израснали с три ядения на ден.

...
Повечето от нас са израснали с три ядения на ден.
Коментари Харесай

Отслабвайте здравословно с 6 малки порции дневно

Повечето от нас са израснали с три ядения дневно. Но в случай че три е добре, то шест хранения на ден са идеалният режим, с помощта на който ще постигнете здравословно намаляване.

Когато ядем на дребни порции, това дава опция на храносмилателната ни система оптимално да усвоява потребните субстанции и да ги разпраща до всички точки в тялото. Екип от учени към този момент потвърди, че яденето постоянно, само че по малко е ключът към здравословното събаряне на килограми.

Изследване, извършено от учени от университетите на Калифорния и Ню Мексико, сподели, че този метод безспорно е най-правилният за понижаване на тежестта по здравословен метод. Те обясниха, че честото ядене понижава вероятността да губите телесна маса без мазнини.

Много звезди са заменили изтощителните диети точно с този хранителен режим. Най-красноречивият образец за невероятните резултати е актрисата Дженифър Анистън, която може да се похвали със страхотни форми.

Когато порциите са 5 или 6 дневно, това обезпечава на организма по-постоянно равнище на кръвната захар, както и разнообразни други хранителни субстанции, т.е. сила.

Хранейки се по този метод, ние натоварваме по-малко храносмилателната система и метаболизма, като надлежно понижаваме риска от поява на сърдечно-съдови болести.

 Малки порции

Препоръчват се 3 съществени хранения и най-малко 2 леки закуски. Така ще ускорите метаболизма и ще изгаряте повече калории. Много хора се заблуждават, че като пропуснат закуската, понижават цялостния банкет на калории за деня и ще отслабнат по-бързо. Всъщност е противоположното.

Пропускането на закуската значи, че през остатъка от деня ще ядете повече. Хората, които не закусват, изяждат по-големи количества храна, имат по-високи равнища на холестерола и по-висока инсулинова устойчивост. По-склонни са към затлъстяване и редица болести.

Яденето директно преди лягане забавя метаболизма и води до качване на килограми. По време на сън всички хормони и сигнални молекули, които управляват метаболизма, са заети с лекуване, възобновяване и напредък. Затова вечеряйте по-рано и се пробвайте да не си лягате най-малко 2-3 часа по-късно.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР