Повечето от нас минават през живота, виждайки красотата в малките

...
Повечето от нас минават през живота, виждайки красотата в малките
Коментари Харесай

Зодиите, които издигат стени пред себе си и са трудни за обичане

Повечето от нас минават през живота, виждайки хубостта в дребните неща, до момента в който други обичат да издигат стени пред себе си. Едните търсят обич на всички места, където може да се откри, а другите имат по-предпазлив метод към живота. Тук ще обърнем внимание точно на втория вид.

Те обгръщат сърцата си в видимо непроницаема обвивка, с цел да подсигуряват, че няма да покажат уязвимост. Дори когато се сблъскат с евентуален сътрудник, който обмислят да опознаят, те издигат стени пред себе си. Това се случва, тъй като изпитват голям боязън от това да бъдат засегнати. Нищо обаче не боли повече от това, да не допуснеш да бъдеш обичан. Но някои хора непринудено се отхвърлят да изпитват това възприятие. Те не осъзнават, че сами си вредят и в доста случаи съжаляват, че не са позволили никого до себе си. Любовта дава мощ на човек да реализира неща, които са непостижими за някой, който няма мотивацията да прави нещо, тъй като не е обичан.

Така че, разгледайте някои зодиакални знаци, които издигат стени пред себе си. Те са най-трудни за обичане.

Стрелец

Често Стрелецът има съществени проблеми с метода, по който наподобява и се срами от своето тяло. Той от време на време слага под въпрос личната си стойност. Може би това е повода тези хора да се усещат несигурни в себе си и да избират пътя да бъдат по-затворени към любовта. Този огнен знак се усеща необичан и безшумно се сърди, до момента в който слага загради. Той изрича груби думи, с цел да възпира хората, които желаят да се приближат до него. Много е допустимо Стрелците един път да са били отхвърлени поради някой собствен външен минус и това доста ги е наранило. Това е и повода да се срамят да позволен още веднъж някой прекомерно покрай себе си.

Дева

Високото самочувствие и всезнайното отношение са акцентите на Дева. Макар че това са страхотни детайли в един другар, те не са идеалните поведенчески черти, които желаете да видите в половинката си. Това е по този начин, тъй като Девата ще има комплекс за предимство. тези хора ще гледат отвисоко на другите до известна степен, което ги прави сложни за обичане. Те биха построили несъзнателно стена сред себе си и близките. Просто постоянно ще си мислят, че са по-добри от всички и по тази причина издигат стени пред себе си. В един миг обаче може да останат сами, а връщане обратно няма да има.

Риби

Един от водните знаци, които имат проблеми с доверието към близките, е Рибите. Хората от тази зодия се опасяват да не бъдат засегнати в любовта. Те се тормозят да се изложат на показ и се усещат уязвими с друго човешко създание, за което да се грижат. Така че те издигат стените пред себе си  и могат да бъдат доста бодливи по време на процеса на запознанства. Просто страхът е по-силен от тях и ги кара да държат отдалеченост от всеки различен човек от противоположния пол.

Рак

Когато Ракът се влюби за първи път и преживее разтрошаване на сърцето заради някаква причина, той би го претърпял доста трагично. Повечето от родените под този знак имат потребност от години, с цел да преодолеят болката. Може би по тази причина са по-предпазливи в бъдещите си връзки, тъй като се опасяват да не се случи същото. Именно поради това те не улесняват другите да ги обичат. Да обичаш този раздразним Рак обаче си заслужава напъните. Въпросът е да спечелиш неговото доверие. Това не става по никакъв начин елементарно, само че едно е несъмнено – по-късно нещата ще бъдат доста хубави. Трудният път е, до момента в който ледовете не бъдат счупени и би трябвало да положите много старания, с цел да го постигнете. А това се случва с добра връзка и взаимно доверие. Бъдете търпеливи, тъй като тези хора в действителност издигат стени пред себе си. Веднъж разрушите ли ги обаче, те ще бъдат ваши вечно.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР