Повечето от нас живеят изключително натоварен и динамичен живот. Поради

...
Повечето от нас живеят изключително натоварен и динамичен живот. Поради
Коментари Харесай

Как да направите ваната по-релаксираща?

Повечето от нас живеят извънредно претрупан и динамичен живот. Поради тази причина всеки си има свои ритуали за отмора и релаксация. Един от най-популярните способи за релаксация е взимането на топла вана. Ако обичате да си отпочивате във ваната с чаша вино или хубава книга, имаме няколко съвета за вас за това по какъв начин да извършите ваната още по-релаксираща.

1. Добавете малко цветя

Първо вземете венчелистчетата от розата и ги оставете настрани. Като опция можете да употребявате сушени розови листенца. Ако нямате розови листенца на разположение, не се притеснявайте; тази стъпка е по желание.

2. Съберете кристалите си

Съберете серия от кристали за вана. Предлагаме ви розов кварц, кристалът на безусловната обич, който оказва помощ когато сте загрижени и разтревожени. Добавете три розови кварцови кристала към ваната.

3. Изберете етерични масла

Докато цялостните ваната, прибавете две огромни шепи сол. Можете да употребявате морска сол, хималайска сол или различен тип.
След това смесете пет капки етерично масло от роза с три капки етерично масло от тамян и оставете настрани. Тъй като тези масла могат да изгорят кожата, ще би трябвало да ги смесите с базово масло, преди да ги добавите към ваната.

4. Насладете се!

Запалете няколко свещи и прибавете във ваната венчелистчетата, кристалите и етеричните масла. След това пуснете релаксираща музика по ваш избор и започнете да се наслаждавате на спокойствието.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР