Повечето от написаното по темата за емоционалната интелигентност се фокусира

...
Повечето от написаното по темата за емоционалната интелигентност се фокусира
Коментари Харесай

Какво НЕ правят емоционално интелигентните хора

Повечето от написаното по тематиката за прочувствената просветеност се концентрира върху това какво вършат прочувствено интелигентните хора и какви са изгодите от това да бъдеш прочувствено образован. Разбира се, в това има логичност, тъй като в случай че желаеме да развием прочувствената си просветеност, би трябвало да разберем какви дейности вършат човек прочувствено образован. Също толкоз значимо обаче е да знаете какво да не вършиме и от какви обстановки да стоите настрани. Ето 6 неща, от които прочувствено интелигентните хора заобикалят.
Негативни хора
Хората с високи равнища на прочувствена просветеност заобикалят отрицателните хора като чума. Да, понякога всички ние имаме потребност да се освободим от отрицателните страсти и да си го изкараме на нещо. Задържането на всичката тази негативност може да има негативно влияние върху нашето психическо и физическо здраве. И въпреки всичко има разлика сред това от време на време да изразяваш страстите си по-ярко и това  постоянно да се. Притежателите на прочувствена просветеност схващат, че отрицателните хора изсмукват силата на всички към тях. Те също по този начин са наясно, че нашата сила е лимитирана и би трябвало да бъде съсредоточена върху това, което е значимо за нас. След като прочувствено образован човек разпознава енергиен върколак, той стартира го заобикаля. И в случай че цялостното отбягване не е допустимо, той поставя старания да ограничи времето, което би трябвало да прекара с него.
Сравнения
Емоционално интелигентните хора заобикалят сравненията. Основата на прочувствената просветеност е самосъзнанието. Колкото по-осъзнати сме, толкоз повече сме в положение да се издигнем над упованията на другите хора за нас. Когато сме уверени в себе си, ние сме по-способни да преследваме живот, който ни удовлетворява и прави щастливи. Емоционалната просветеност ни дава по-голяма опция да намерим живота, който е подобаващ за нас. Емоционално интелигентните хора са наясно, че в случай че са щастливи и задоволени от живота си, няма да има потребност да се съпоставят с другите.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР