Повечето необвързани жени си представят как един ден ще срещнат

...
Повечето необвързани жени си представят как един ден ще срещнат
Коментари Харесай

Известните жени, които са по-високи от партньорите си

Повечето необвързани дами си показват по какъв начин един ден ще срещнат „ висок, мрачен и хубав “ мъж, в който ще се влюбят, а той ще им отвърне със същото. Реалността обаче е друга и много дами от Холивуд също са стигнали до този извод. Сред известни актриси, певици и модели има доста дами, които са доста щастливи във връзката си с по-нисък мъж, написа tialoto.bg. Явно за тях не е проблем, че стърчат с няколко сантиметра над своите сътрудници, нито пък това се отразява зле на самочувствието на половинките им.
Прочетете още
Пример за такава щастливо обвързана двойка, която се радва към този момент на две дребни дъщери са  Софи Търнър и Джо Джонас  (на главната снимка). Очевидно за английската актриса, която е висока 175 см, т.е. с 5 сантиметра повече от американския артист, растежът няма никакво значение. Това че Джо е по-нисък от нея, въобще не пречи на Софи да носи обувки с високи токчета на публични събития и по този начин да усилва разликата им, доказвайки че този подробност не пречи по никакъв метод на щастието им.

 Зендая и

Друга сходна влюбена двойка са  Зендая и Том Холанд . Актрисата е висока 177 см, а приятелят ѝ е 173 см. Тя обаче неотдавна сподели в изявление, че в никакъв случай не е гледала на разликите във височината им с Холанд „ като на нещо доста “. Звездите от „ Спайдър-мен: Няма път към дома “ започнаха връзката си през лятото на 2021 година Те даже се майтапиха с разликата в растежа си, която им е пречила по време на каскади, където той е трябвало да наподобява супергероят. В изявление за SiriusXM Stars на 10 декември 2021 година двойката приказва за това по какъв начин стандартът, че дамата би трябвало наложително да е по-ниската във връзката са „ нелепи “.

 Бенджи и

Камерън Диас и Бенджи Мадън  са една от  най- очарователните холивудски двойки, като са женени от 2015 година Двамата имат полярно лъчение във връзка с външността си. Тя е висока, руса и очарователна актриса от Калифорния, а той е невисок, гологлав и леко заоблен рок музикант. Оказа се обаче, че двамата си пасват идеално сантиментално, а от близо три години, те са горди родители и на дъщеричката си Радикс.

 Клаудия Шифър

Клаудия Шифър  също очевидно се извисява над своя брачен партньор – английския режисьор  Матю Вон  с няколко сантиметра. Емблематичният немски супермодел от 90-те и английският режисьор са дружно от близо 20 години и имат три общи деца. Явно щастливият им взаимен живот няма нищо общо с растежа им.

 Карла Бруни

Разликата в растежа на  съпрузите Никола Саркози и Карла Бруни  също е забележителна, само че не пречи на щастието и любовта им. Бившият френски президент и политик е с дребния растеж от 166 см, до момента в който половинката му – певицата и супермодел е висока 175 см. Двамата са родители на една щерка, която носи името Джулия.

 Фарел и

Съпругата на певеца  Фарел Уилямс – Хелън Ласичан  също е много по-висока от него. Двамата са женени от девет години, само че са дружно от 2008 година и са доста щастливи. Тя е висока 183 см, а той е с растеж от 175 см. Двамата имат четири общи деца, като три от тях са тризнаци, родени през 2017-а.

 Никол Кийт

Може би една от най-известните двойки звезди, в която мъжът е по-нисък от жена си са  Никол Кидман и Кийт Ърбан.  180-сантиметровата Кидман съвсем постоянно е гледала отвисоко (буквално) своите съпрузи, в това число и някогашния си мъж Том Круз. С Том тя не беше изключително щастлива, само че в лицето на Кийт, който е татко на двете ѝ биологични дъщери, тя откри идеалната си половинка.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР