Повечето момичета обожават бижутата, но не всички знаят Междувременно грешният

...
Повечето момичета обожават бижутата, но не всички знаят Междувременно грешният
Коментари Харесай

Как да изберем подходящите бижута за нашата рокля

Повечето девойки обожават бижутата, само че не всички знаят Междувременно неверният избор може доста да скапе цялостното усещане от визията ви. За да изберете сполучливо бижутата завашата рокля, ще би трябвало да следвате и запомните няколко елементарни рекомендации.

На първо място, в никакъв случай не би трябвало да забравяте за формата на събитието, което ще отидете, т.е. би трябвало да сте наясно със целесъобразността на вашия избор. Освен това ще би трябвало да запомните няколко значими правила:

• На първо място е умереността. Желанието да облекат „ всичко най-хубаво едновременно “ постоянно е присъщо на младите девойки. Много обаче не значи красиво. Всички бижута могат да бъдат класифицирани в два типа. Първият е този, който отива на формата на вашето лице. Това са обеци, огърлици, верижки с висулки, мъниста, брошки. Вторият вид се употребява за декорация на ръцете, това са гривни, пръстени, часовници. За нехаен външен тип е задоволително да употребявате едно украшение от първата и втората група. Например, сложете обеци и гривна, или верижка и пръстен. Можете да носите три украшения за празнично облекло, само че не повече.

• Препоръчително е да изберете скромни бижута за ярки и закачливи тоалети и назад.

• При избора на бижута би трябвало да се вземат поради свойствата на тъканта, от която е ушито облеклото. Зимните модели от плътни материали могат да се комбинират с солидни украшения. За леки и ефирни тъкани по-подходящи са фините и нежни бижута.

• Хармония във всичко. Бижутата би трябвало да подхождат на стила на тоалетната и да съответстват между тях. Перлено колие, съчетано с пластмасова гривна, ще наподобява неуместно.

• Не се предлага да добавяте бижута към рокли от лъскави материи. А също и модели, при които шията е украсена с бродерия, кормила, дантели. Нежелателно е да се употребяват бижута за рокля с едно рамо, изключително в случай че единствената каишка има фон (кристали, бродерия и др.). По-добре е да носите единствено обеци и гривна с такава рокля.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР