Повечето мъже имат в главата си определен тип жена, с

...
Повечето мъже имат в главата си определен тип жена, с
Коментари Харесай

Жените, с които всеки мъж трябва да бъде

Повечето мъже имат в главата си избран вид жена, с която желаят да прекарат живота си. Въпреки това, преди да се ожени, всеки мъж мечтае да бъде с някоя от дамите в идната ранглиста, формирана от rozali.com:

Алфа дамата

Тя има повече опит, може би е по-възрастна и несъмнено по-мъдра. Не става дума за момиче, което се забавлява с приятелки и смъква красиви мъже в нощни питейни заведения. Този вид дами знаят тъкмо какво желаят и по какъв начин да го получат. С нея може да бъде единствено мъж, който има задоволително самочувствие и не се съмнява в своята неустрашимост. Ако решите да имате връзка с такава жена, не очаквайте тя да прави взаимни отстъпки.

Успешната, само че скромна

Mила и добра, тя постоянно е любимката на компанията. Знае по какъв начин да се държи във всяка обстановка. Не очаквайте от нея да ви прави подиуми, защото тя е над тези неща. Този вид жена е основана за дълга връзка. Не очаквайте от нея секс за една нощ.

Секси и недосегаемата

Тази жена рядко се разсънва преди обяд. Винаги има буйна коса, мрачен грим и сластен взор, напомнящ за миналата нощ. Тя е кралицата на дансинга, в клубовете всички погледи са вперени в нея, само че тя не вижда никого. Не очаквайте сериозна връзка с подобен вид жена, само че това не пречи да се насладите на незабравимо развлечение.

Добрата другарка

Много положителни другарства най-после приключват в спалнята. Мъжете се възхищават на приятелките си, а когато останат сами виждат какъв брой красиви, женствени и сладки са те. След няколко напитки постоянно ситуацията се нагорещява. От всеки зависи дали ще накара другарството да прерасне в нова връзка или сексът да се трансформира в срамен спомен.

Лудата глава

Лудата глава е скрита фантазия за доста мъже - тя имат детски дух и напълно друг темп на живот от всички останали. Те са като пресен вятър в горещините и създател на множеството необикновени хрумвания. Много е евентуално на среща с нея да пиете от големи чаши и да говорите единствено за секс.

Забраненият плод

Шефката, момичето на най-хубавия ви другар или някоя омъжена жена. Това нормално са къси и буйни афери, след които се чувствате извънредно. За това по-често са неточности, на които обаче не можете да устоите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР