Повечето жилищни сгради в "Лозенец" са 4 и 5-етажни, на

...
Повечето жилищни сгради в "Лозенец" са 4 и 5-етажни, на
Коментари Харесай

Любомир Дреков, кандидат за кмет на район Лозенец: Програмата ми съдържа конкретни стъпки за конкретни проекти

Повечето жилищни здания в "Лозенец " са 4 и 5-етажни, тук-там се разрешава и по-високото строителство. По-важното при високите здания е те да са съобразени с ситуацията. Има здания, които са прелестни, само че не са на мястото си, а точно в гъсто обитаеми места. Не би трябвало да има дисбаланс тук-там. Това съобщи Любомир Дреков - претендент за кмет на регион "Лозенец " от Политическа партия ГЕРБ в студиото на Izbori.bg.

“Небостъргачът в Лозенец беше неточност, а сходна сграда там няма място. Всичко към този момент е въпрос на правосъдно решение. Протестът не беше политически, хората показаха граждансата си позиция”, сподели още той по тематиката за строителството на “Златен век”.

Дреков разяснява и процедурата за саниране. Според него няма лесна или комплицирана процедура, а е въпрос дали обещано нещо може да се направи.

Кандидатът за кмет от Политическа партия ГЕРБ разяснява и казусът с паркирането. По думите му няма проблеми с паркирането, както някои ги показват.

Любомир Дреков съобщи, че остарялата част от "Лозенец " има едни проблеми, а в горната част, която е и новата - проблемите са радикално разнообразни.

Кандидатът за кмет на столичния регион разкри детайлности за целите му при идващ мандат. По думите му значима е работата по част от вътрешнокварталните улици, както и строителството на нова детска градина и учебно заведение в кв. "ВЕЦ Симеоново ". Дреков изясни, че всеки един план е гарантиран финансово и има поддръжката на госпожа Йорданка Фандъкова.

Относно проблемите с неналичието тук-там в детските градини, той съобщи, че е стимулиран да усили местата за деца в заведенията. "Не е нужно да изпитам нечий проблем на гърба си, с цел да съм стимулиран да го реша ", сподели Дреков.

"Никъде не се строи повече, в сравнение с е планувано ", изясни претендентът за кмет от ГЕРБ и подсети, че нито един кмет не може да промени общият организационен проект на даден регион.

"Общият организационен проект на София се сменя от Народното събрание ", сподели Любомир Дреков и добави, че доста деликатно би трябвало да се приказва по тази тематика.

"Разбирам, че е време за популизъм, само че е необходим и натурализъм ", съобщи още той.

"Програмата ми съдържа съответни стъпки за съответни планове ", сподели Дреков в студиото и разясни: "Знаем кое какъв брой коства. Не сме дали обещание нищо, което не можем да осъществим и нищо, което ей по този начин да хване окото. "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР