Повечето хора решават, че са каръци, когато спукат гума, докато

...
Повечето хора решават, че са каръци, когато спукат гума, докато
Коментари Харесай

Невероятно! Мъж оцеля след ухапване от змии и удар от мълния

Повечето хора вземат решение, че са каръци, когато спукат гума, до момента в който карат или когато по този начин и не завоюват от лотарията, макар че постоянно пускат билетчета. Какво в реалност значи да си карък обаче, най-вероятно може да каже единствено британецът Кайл Кук, който макар скромната си възраст към този момент няколко пъти е бил лице в лице със гибелта.

Всъщност 31-годишният мъж още не може да реши сигурно дали е кутсузлия или пък необикновен късметлия поради това, че е съумял да оцелее без значение от рисковите инциденти, с които се сблъсквал. Запознайте се с невероятния карък Кайл, който за късия интервал от четири години е удрян от гръмотевица, напад от токсичен паяк, а също и от диамантена гърмяща змия.

Ужасяващата преживелица със змията станала преди към две седмици. Кук се занимавал с градинарство в дома си, когато ненадейно чул стеснителен звук, напомнящ дрънкане. Влечугото се намирало на към метър от мъжа и той решил, че в случай че избяга обратно, ще успее да се избави от него. Само че когато тръгнал, настъпил клон, който по този начин изпукал, че изплашил змията и тя атакувала Кайл.

За благополучие жена му била наоколо в този миг и незабавно го отвела в болничното заведение. Оказало се, че ухапването не е съществено и отровата не е съумяла да доближи до кръвта му. Така Кайл се отървал единствено с белезите от змийските зъби по крайника си.

Предходният рисков случай на кутсузлията е отпреди месеци. Тогава той бил атакуван от паяк-отшелник.

 Гърмяща змия

През 2012 година пък мъжът бил изумен от гръмотевица, паднала на няколко метра от него.

С това обаче случаите на каръка не завършват. Кайл твърди, че е хапан и от алигатор, който уловил инцидентно. Той е нападан и от питона на негов другар, до момента в който се опитвал да му даде храна.

След всички тези произшествия си е цяло знамение, че този човек към момента е жив. И до момента в който мнозина го дефинират за един от най-големите каръци в света, други считат, че той е необикновен късметлия, над който несъмнено бди ангел пазител.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР