Повечето хора наивно вярват, че след като започнат връзка, много

...
Повечето хора наивно вярват, че след като започнат връзка, много
Коментари Харесай

5 непростими грешки, които двойките често правят

Повечето хора наивно имат вяра, че откакто стартират връзка, доста от проблемите им ще се решат. Това надалеч не е по този начин.

В последна сметка в този момент би трябвало да се справите освен с проблемите си, само че и с проблемите на колегата си. И излиза наяве, че всичко е доста по-сложно, в сравнение с наподобява в самото начало. Освен това опитът, който имаме от минали връзки надалеч не постоянно е добър асистент в новата връзка. Затова ще ви срещнем с някои общи психически правила, които доста постоянно за аргументи за проблемите в една двойка.
Принципът на автоматизма

Връзките не вземат решение проблеми. Дори казусът със самотата по този метод не постоянно е решен. Тайната е, че и двамата сътрудници би трябвало да работят за връзката си. Ако един от тях просто желае да „ печели” за сметка на другия, тогава явно всичко е обречено на крах.
Принцип на захарта

Тоест - да се „ разтворите “ в колегата си. Давате му всичко от себе си, посвещавате живота си единствено и извънредно на него. Факт е, че никой в действителност не се нуждае от това. Да, това е необикновено ласкателно, само че много бързо изморява другия човек и той се нервира от такова отнемане. В една връзка би трябвало да се поддържа интереса, само че от кое място идва той, в случай че целият живот и всички ползи на един човек са съсредоточени върху различен? Всеки би трябвало да има персонално пространство и свои лични ползи - в противоположен случай връзката няма да проработи.
Принцип на заледяване

Целта е реализирана, в този момент можете ли да си почивате и да се отпуснете? И в случай че към този момент си имате някой, който ви обича, тогава няма потребност да се развивате по-нататък? Не, това не е тъкмо по този начин! Човек би трябвало непрекъснато да се стреми към развиване, да усъвършенства както себе си, по този начин и връзката си. Само това подсигурява интереса на колегата. Така че работата след пускане на връзката занапред стартира.
Принцип на тежестта

Алтернативата на „ разтварянето в човек “ е да накарате колегата си да се концентрира изцяло върху вас. Това автоматизирано значи ограничение на свободата, въпреки и непринудено. Може би си мислите, че това ви подсигурява няколко години спокоен живот, само че в действителност този принцип е повода за повече раздели.
Принципът " всеки човек за себе си "

Това е тъкмо противоположното на свързването и обсебването. Когато сътрудниците пазят толкоз коренно своите „ права и свободи “, че даже не е ясно за какво са дружно и какво може да ги сплоти. Независимо от това връзките се основават на взаимосвързаност, затова общите ползи, хрумвания и стремежи би трябвало да бъдат наложителни. Без това въобще няма метод връзката да продължи.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР