Повече спекулациите, повече са престъпните посегателствата по отношение на честността

...
Повече спекулациите, повече са престъпните посегателствата по отношение на честността
Коментари Харесай

Демерджиев за хартиения вот: Повече са спекулациите и търговията на гласове

Повече спекулациите, повече са незаконните похищенията във връзка с честността на вота при хартиеното гласоподаване.  Т ова съобщи вътрешният министър Иван Демерджиев пред публицисти в Народното събрание.

На въпрос дали връщането на хартиената бюлетина прави  работата на Министерство на вътрешните работи по гарантирането на честността на вота по-трудна, Иван Демерджиев сподели, че в този случай са доста
В същото време ни дава малко повече благоприятни условия да заловим лица, които се занимават с тези действия , посочи Демерджиев.

На въпрос дали би останал в служебния кабинет, вътрешният министър Иван Демерджиев сподели пред публицисти в Народното събрание, че в случай че името му попада в указа на президента за назначение на служебния кабинет, с най-голямо наслаждение ще продължи да извършва функционалностите си със същата отговорност.

Той сподели, че не са водили такива диалози. Попитан какви ще са целите, в случай че остане министър, Демерджиев уточни, че има доста неща за извършване.

" Нека да изчакаме произнасянето на президента по тематиката, тъй като не е добре в този момент да си изобретявам цели без да ми е гласувано това доверие и да ми е дадена тази отговорност ", добави служебният министър.

Той сподели, че в случай че бъде министър на вътрешните работи, главните старания на Министерство на вътрешните работи ще бъдат хората, които стоят зад действията, свързани с деформиране на вота, да бъдат изобличени и хванати. Според Демерджиев хартиената бюлетина изправя проверяващите пред предизвикването да се борят с доста по-голям размер престъпност, н о им дава опция и да заловят по-голяма част от хората, които се занимават с тези закононарушения.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР