Повече ситуацията с болницата в Сандански не може да продължава

...
Повече ситуацията с болницата в Сандански не може да продължава
Коментари Харесай

Стоян Стоев пред БТВ: Трябва да променим ситуацията с болницата в Сандански 

Повече обстановката с болничното заведение в Сандански не може да продължава по същия метод. Това акцентира претендентът за кмет Стоян Стоев в утринния блок на БТВ. По думите му тя е общинска, само че локалната власт абдикира от проблемите ѝ.

„ Вярвам, че хората ще ни поддържат, тъй като 4 години не се случва нищо в общината ни “, сподели Стоев. Той подчертава, че в хода на акцията дружно с екипа си е посочил друг метод на работа. „ Имаме повече готови планове от настоящия ни кмет и можем да покажем един изцяло друг метод на работа – като спрем на работата на парче и имаме явен проект и приоритизиране “, добави поставеният под номер 7 в бюлетината.

Мнозинството на първи тур в Сандански гласоподава за смяна и в този момент се чака да консолидират вота си зад другия и новия претендент, стана ясно още в диалога. „ Преди 4 години се случи същото в общината ни. Вярвам, че Сандански в понеделник ще се разсъни с нов кмет, с цел да върнем развиването и да покажем, че можем доста повече “, разясни още Стоян Стоев.

Според него общината абдикира от всеки проблем и отхвърля да припознае приходите на хората като собствен приоритет. „ Работата на един кмет е да основава предпоставките, които могат да усилят и приходите на хората. Да привличаме вложения, да сме по-успешни в туризма, да поддържаме предприятията ни “, изясни още Стоев. Като образец за липса на визия той даде обстановката с Мелник, който би трябвало да е перлата в короната на Сандански, а вместо това липсва съгласуваност и фокус към него, като дестинацията с добавена стойност.

„ Изборът е мажоритарен и личността е най-важна. Ние разчитаме на жителите – да изберат ръководство, на което имат вяра и което желаят. Това е най-важното “, сподели още Стоян Стоев и прикани хората всеобщо да гласоподават в неделя. „ Така освен ще обезсилим следения избор, само че и ще вземем по-мъдро решение. Защото е потвърдено, че болшинството прави по-малко неточности от малцинството “, сподели още той.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР