Повече от седмица след появата на бял свят на шестия

...
Повече от седмица след появата на бял свят на шестия
Коментари Харесай

Кралица Елизабет Втора на гости на принц Луис

Повече от седмица след появяването на бял свят на шестия си правнук принц Луис , кралица Елизабет Втора дойде в двореца Кенсингън, с цел да го види. Неофициалното посещаване бе чакано с интерес, само че отлагането му продължи до през вчерашния ден.

Публикация, споделена от Jaime Caroca (@xanm3) на Май 1, 2018 в 2:14 PDT

Гледката на кралицата, облечена в ежедневни облекла, с покрита с забрадка глава и с букет полски цветя , които като че ли самата тя е набрала от градината на двореца, мнозина сметнаха за умилителна. Далеч от фанфарите, помпозността и кралския искра.

Публикация, споделена от X-u-i-n (@xuin10) на Май 1, 2018 в 6:19 PDT

Единствената разлика сред Елизабет Втора и другите щастливи прабаби се оказа хеликоптера, с които идва на посетители на новородения принц. Кацайки наоколо до двореца Кенсинтън, тя избегна срещите с публицистите, с цел да насочи цялото си внимание към своя правнук.

 Кейт Мидълтън против останалите родилки
Кейт Мидълтън против останалите родилки

Мрежата прегря

След 40-минутен полет от един замък до различен , кралицата се насочи към жилището на своя внук Уилям, брачната половинка му и трите им деца. Въпреки че по протокол тя е първата, която научава за раждането на нов член на кралското семейство , запознанството с него постоянно идва едвам след няколко дни.

Публикация, споделена от British Royal Family (@royal.house.of.windsor) на Май 1, 2018 в 3:43 PDT

Междувременно бе оповестен и актът за раждане на принц Луис . В него най-интересна се оказа специалността на Кейт Мидълтън - принцеса.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР