Повече от половината сума за лечението на Светлозар Дончев е

...
Повече от половината сума за лечението на Светлозар Дончев е
Коментари Харесай

Добра новина! Събрана е повече от половината сума за лечението на Светлозар Дончев

Повече от половината сума за лекуването на Светлозар Дончев е към този момент събрана. След като медията ни писа за акцията, която приятелите на фамилията провеждат,дъщерята на болния мъж се свърза с нас, с цел да изкаже признателност на хората, които са се отзовали и са помогнали.Тя пожелава на всички тях здраве и шанс и изрича своята благодарност.
Прочетете още
Състоянието на мъжа сега е устойчиво, само че възстановителния развой на ампутацията на двата пръста от лявата му ръка продължава към момента.

Припомняме ви, че той е измежду дребното хора в България с заболяването на Бюргер (Buerger`s Disease). В края на предходната година след внезапно утежняване на положението на Светлозар и най-много с цел да спасят двата му краката лекарите вършат ампутация на няколко от пръстите на краката му. Само преди две седмици положението на самотния татко още веднъж внезапно се бе влошило и се е наложило лекарите да ампутират два от пръстите на лявата му ръка, с цел да спасят от ампутация цялата му ръка.

Преди да заболее, Светлозар е имал сигурна и непрекъсната работа, само че заболяването го прави неработоспособен и той изпада в неспособност да закупува скъпоструващите лекарства за своето лекуване, както и да покрива всички свои ежедневни разноски - наем на жилището, храна и облекла на децата си. Единствените му приходи през последната една година са инвалидната му пенсия в размер на 396 лева За да оказват помощ на Светльо да оздравее и оцелее неговите приятелите направиха няколко дарителски акции, посредством които да съумяват да съберат средства за лекуването му и за храна и облекла за децата му.

За нужната сума от 30 000 лв. не стигат още малко. Затова призоваваме всеки искащ да помогне в битката на фамилията.

Сметката, по която може да дарите средства на Светлозар е:

IBAN: BG26SOMB91301036661102

BIC: SOMBBGSF

Титуляр: Светлозар Николов Дончев

Revolut: @svetloehzp

Сметка в EasyPay: BG02ESPY40040022598974

Телефон за връзка за дарения за облекла и храна е: 0877717471, 0877717406
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР