Повече от половината американски учители искат обществото да знае, че

...
Повече от половината американски учители искат обществото да знае, че
Коментари Харесай

Ново проучване сред учители в САЩ носи послание: „Става все по-трудно и по-трудно“

Повече от половината американски учители желаят обществото да знае, че преподаването е сложна работа, съгласно оповестен отчет на Pew Research Center Четвъртък.

Изследователският център Pew попита 2531 държавни учители от K-12 през октомври и ноември кое е единственото нещо, което биха желали обществото да знае за работата им.

Проучването илюстрира степента, до която разплитането на пандемията в университетския живот към момента тежи тежко върху учителите в държавните учебни заведения в нацията.

Петдесет и един % от интервюираните желаят да се знае, че преподаването е сложна работа и че учителите са работливи, Пише отчетът на Pew. Тези учители означават, че работното време, което се простира отвън договорите им, както и отговорностите в класната стая, настрана от преподаването, са усложнили напрежението на работата.

„ Учителите извършват голям брой функции, разнообразни от това да дават отговор за преподаването на образователната стратегия “, означи един преподавател в начално учебно заведение. „ Ние сме съветн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР