Повече от половин година мина от една от най-емблематичните звездни

...
Повече от половин година мина от една от най-емблематичните звездни
Коментари Харесай

Бившата на Божинов намери отново любовта! Биляна Дол се похвали - усмивката отново е на лицето ѝ

Повече от половин година мина от една от най-емблематичните звездни раздели за 2019 година - тази на сръбкинята Биляна Дол и българският футболист Валери Божинов. 

Виж още: Смут на Балканите: Божинов и Биляна Дол май са се събрали? Въпреки обидата...

Раздялата им беше повече от изненадваща, защото двамата до последно пътуваха дружно и разгласиха сантиментални фотоси, от които елементарно можеше да се отсъди, че те са щастливи от връзката си. 

Виж още: Глория сподели тяло на модел, откри ново занимание на Малдивите

Е, двамата се разделиха и повода за това беше, по думите на Биляна, изневерите на Валери. Именно тя заяви и за раздялата. По нейни думи тя е направила всичко по силите си да бъде най-хубав сътрудник. Помогнала на Валери да съживи кариерата си, да бъде по-добър родител. Освен това му помогнала да усъвършенства връзките си със фамилията и някогашната му брачна половинка Николета Лозанова.

Виж още: Любов от пръв взор: Тото дал на Кристин ключ от вкъщи си на третия ден от връзката им!

Но, както към този момент посочихме, от раздялата мина много време и наподобява Биляна е намерила още веднъж любовта. " Не е значимо кой те наранява или те поваля. Важното е кой те прави ухилен още веднъж ", написа тя под селфи.

Под друга фотография Биляна още веднъж приказва за значимите неща в живота си. " Времето има чудесната мощ да демонстрира какво в действителност има значение ", написа тя. 

Сръбкинята сега събира загар в обичаното място на всички модели - Дубай.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР