Повече от десетилетие след премиерата на “Дневниците на вампира едно

...
Повече от десетилетие след премиерата на “Дневниците на вампира едно
Коментари Харесай

Във форма като Нина Добрев: Как спортува българката?!

Повече от десетилетие след премиерата на “Дневниците на вампира ” едно нещо не се е трансформирало: ние всички желаеме да приличаме на Нина Добрев. Талантлива, уверена и в необикновено добра форма, българката е същинско #фитнесвдъхновение. Ето няколко секрети, които можем да откраднем от спортния ѝ режим:

Виж още: Имение за милиони! Нина Добрев сподели луксозната си къща, пошегува се с произхода си

Тренира кардио

Нина наподобява в никакъв случай не е била измежду хората, които се скатават в час по физическо. Като ученичка звездата се занимава със спортна спортна гимнастика, а пристрастеността ѝ към спорта остава и до през днешния ден. Любимият ѝ вид подготовка? Кардиото. “Имам потребност да се изпотя най-малко един път на ден, ” споделя актрисата пред списание Women’s Health. “Така се усещам най-добре и реализирам най-хубави резултати, тъй като “шокирам ” тялото си. ”

Разнообразява

За да поддържа подготвителния си режим занимателен, Нина обича да разнообразява. Българката споделя пред Women’s Health, че практикува “коктейл от тренировки ”, които включват повдигане на тежести, HIIT (интервални кардио тренировки), бокс и йога.

Виж още: Детектор на лъжата и тежко самопризнание от Нина Добрев: Аз съм канадка!

Остава зен

Актрисата постоянно практикува йога за еластичност, успокоение и – не на последно място, физическа мощ. Пред списание Seventeen Нина споделя, че завела двама от някогашните си сътрудници в “Дневниците на вампира ” – Зак Роериг и Майкъл Тревино, на йога. Двамата наподобява останали прелестно сюрпризирани от интензитета на тренировката: “След края тутакси ми споделиха: “Уау, това беше мъчно! Йогата е готина ”, ” споделя тя.

Сутрин рано

Сигурно се чудите: по какъв начин, по дяволите, Нина намира мотивация за всичко това? Ако се има вяра на изявлението ѝ за списание Shape, тайната на българката се крие в утринните тренировки. “Спортувам директно откакто стана от сън, с цел да не мога да си измисля оправдания като това, че съм прекомерно изтощена в края на работния ден, ” изяснява тя.

Виж още: Горещо: Нина Добрев в топ форма в Португалия! Актрисата с гръмък бански и забележителен загар

Не се приема прекомерно насериозно

С кариера на холивудска звезда и спортния режим на професионален спортист, би било елементарно за Нина да върви с високо вирната глава. Актрисата, обаче, наподобява е над тези неща. В скорошно изявление за списание Glamour тя споделя по какъв начин по време на фотосите на кино лентата “xXx: Return of Xander Cage ” се пробвала да прави каскади с колело... единствено, с цел да падне пред всички. “Сигурно изглеждах като цялостен глупак, ” смее се тя. “Понякога съм заплашителен чешит! ”

 

Изображение: https://www.instagram.com/nina/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР