Повече от десет години след като съдът застави бащата на

...
Повече от десет години след като съдът застави бащата на
Коментари Харесай

Бритни повече не иска баща си за настойник

Повече от 10 години откакто съдът принуди бащата на Бритни Спиърс – Джейми за неин аставник, който управлява персоналните и професионалните ѝ каузи, Бритни се пробва да промени изискванията на съглашението, написа dariknews.bg.

От прословутата ѝ поредност от обществени сривове и провали през 2008 година 38-годишната поп звезда живее в Калифорния съгласно утвърдено от съда законно наставничество, и животът ѝ значително е ръководен от татко ѝ - както професионалния, по този начин и персоналния.

Много от почитателите ѝ сътвориха в обществените мрежи придвижването #FreeBritney, вярвайки, че изпълнителката, стартирала кариерата си като тийнейджърка и достигнала международна популярност, изпраща кодирани известия през профила си в Инстаграм, молейки за помощ.

Спиърс - известна с шлагери като " Toxic " и " Baby One More Time " и назначеният ѝ от съда юрист до момента не полагаха съвсем никакви старания да трансформират обстановката с настойничеството.

Адвокатът на Бритни - Ингхам съобщи пред медиите, че е внесъл в съда документи, с цел да в профил бащата на певицата от наставничество и желанието ѝ неин аставник да е асистентът ѝ Джоди Монтгомъри. Монтгомъри краткотрайно управлява делата на Спиърс от близо година, защото бащата на звездата се бори със съществени здравословни проблеми.

Публикация, споделена от (@britneyspears) на Авг 14, 2020 в 4:33 PDT
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР