Повече от 88 хиляди жители на отцепилите се от Украйна

...
Повече от 88 хиляди жители на отцепилите се от Украйна
Коментари Харесай

Над 88 000 евакуирани от Донбас са влезли в Русия

Повече от 88 хиляди поданици на отделилите се от Украйна Донецка и Луганска национална република са минали до през днешния ден на територията на съветската Ростовска област, съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 555
Според известие на локалното поделение на федералното министерство на изключителните обстановки точният брой на евакуираните е 88 053.

Властите в Ростовска област са подготвили 188 пункта за краткотрайно настаняване, 118 от които към този момент са обитаеми, сподели ръководителят на регионалната комисия по политиката за младежта Александър Никиточкин. По думите му в настоящите пунктове обитават 6423 индивида, след които 3424 деца. При потребност ще бъдат открити още пунктове, добави той.

Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 555  Народно събрание също ще излезе с декларация за обстановката в Украйна Народно събрание също ще излезе с декларация за обстановката в Украйна  Словения прикани Европейски Съюз да предложи на Украйна вероятност за пълноправно участие Словения прикани Европейски Съюз да предложи на Украйна вероятност за пълноправно участие  Кличко: Русия в действителност разгласи война на Украйна Кличко: Русия в действителност разгласи война на Украйна
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР