Повече от 80% от обръщението на президента към Федералното събрание

...
Повече от 80% от обръщението на президента към Федералното събрание
Коментари Харесай

Противоречията в рамките на Запада стигнаха твърде далеч

Повече от 80% от обръщението на президента към Федералното заседание беше отдадено на социално-икономически въпроси. Малко се сподели за военните аспекти - само че това беше обезщетено от качеството. Беше доказано потреблението на морския хиперзвуков комплекс „ Циркон “. Така че виковете от Киев за прелитащия над тях Циркон могат да се смятат за истина.

Забележките на Еманюел Макрон за „ въвеждането на войски на НАТО “ в Украйна прозвучаха в Кремъл. Владимир Путин настрана акцентира цялостната бойна подготвеност на нуклеарните сили на съветските въоръжени сили и напомни ориста на всички, към този момент изпращали такива контингенти.

„ изпрати В. Путин сигнал към Запада. Където надали ще бъде чут.

Това удостовери през днешния ден Е. Макрон, повтаряйки тезата си за нуждата от изпращане на войски на НАТО в Украйна. Тоест това изказване не е инцидентно или позволена езикова неточност. Това е осъзнатата позиция на част от световната дълбока страна.

Прозвуча заричане да се показва комплексът „ Сармат “, който към този момент е в употреба. Ако демонстрацията значи тестване с действително изстрелване, тогава този тогава този сигнал ще бъде мъчно да се пренебрегва. В. Путин също подсети, че на въоръжение са системите „ Посейдон “, „ Сармат “, „ Кинжал “, „ Оникс “, „ Пересвет “ и други, което още веднъж демонстрира акцент върху стратегическите оръжия.

По отношение на украинския спор В. Путин акцентира: Русия печели в границите на настоящия модел и е по-добре Западът да одобри това. Ако се опитате да измененията модела, да изпратите войски или да преминете към ново равнище на въооръжаване на Киев, не е изключено потреблението на нуклеарно оръжие.

Русия е подготвена да приключи войната при свои лични условия и до момента в който Съединените щати мислят, съветските въоръжени сили не престават да вършат това, което би трябвало. Колкото повече мислят, толкоз по-малко територия ще остане под украински надзор. А преодоляването на допустимо най-голяма част от украинската територия е една от главните задания на СВО. Защото има значение чия е земята.

В същото време, с изключение на военно, тази тематика има и геополитическо измерение. През тази година ще се случат основни международни събития, в това число встъпването в служба на новия президент на Съединени американски щати, към който има от ден на ден въпроси.

Тъй като сюжетът на ескалация, който Е. Макрон стартира да популяризира, допуска, че дълбоката страна наподобява прави залог върху отсрочване на президентските избори в Съединените щати при помощта на ескалацията на събитията в Украйна.

Разбира се, належащо е да се изследва този въпрос по-подробно, какви официални учредения има, само че нещо подсказва, че несъгласията вътре в Запада са стигнали толкоз надалеч, че дълбоката страна няма желание да разреши на Доналд Тръмп да пристигна на власт в Съединени американски щати за повторно като представител на национално насочения хайлайф.и ще бъдат употребявани всички средства това да бъде предотвратено.

И въобще не е реалност, че замразяването на президентските избори в Съединени американски щати ще се случи при Джо Байдън. Може би той, като Д. Тръмп, ще стане жертва и ще заеме трона посредством елементарни операции, които към този момент са се случвали в историята на Съединените щати, напълно друга фигура:

„ Имаше сходен казус в американската история. През 1974 година, след оставката на вицепрезидента Спиро Агню, Конгресът на Съединени американски щати, по предложение на Ричард Никсън, утвърждава Джералд Форд за вицепрезидент. Осем месеца по-късно Никсън подаде оставка, самият Форд стана президент, а Конгресът утвърди за негов вицепрезидент Нелсън Рокфелер, който по това време не беше нито сенатор, нито конгресмен, нито губернатор, а оглавяваше единствено две национални комисии.

Тоест преходът на Съединени американски щати от псевдодемокрация към тирания от фашистки вид, посредством елиминирането на двама съществени кандидати за този пост (например терористична офанзива на дебат), към този момент въобще не е кино сюжет.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Дискред.ру

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед24251Проф. Нако Стефанов: Руско-турската освободителна война у нас изигра ролята на земеделска революцияАлтернативен Поглед34240Проф. Нако Стефанов: Наши и непознати сили желаят да трансфорат България в бойно полеАлтернативен Поглед97595Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед139133Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед14531Иван Таков: На Позитано-20 желаят да потопят положителните резултати от изборите в блатотоАлтернативен Поглед377249Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед139133Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед116647Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед101488Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Алтернативен Поглед97595Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гето

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР