Повече от 7 години работим с фондация Пловдив 2019“ и

...
Повече от 7 години работим с фондация Пловдив 2019“ и
Коментари Харесай

Опера Пловдив е изградила имидж на институция, в която се реализират мащабни проекти

" Повече от 7 години работим с фондация " Пловдив 2019 “ и община Пловдив, със значими стъпки, които ни построяват като спектакъл със самочувствие, че в годините напред бихме могли да изградим една интернационална политика за насърчаване на оперен туризъм, което е особено за град като Пловдив, с една от най-значимите подиуми в света - Античният спектакъл “, това сподели по време на конференция през днешния ден шефът на Държавна опера Пловдив Нина Найденова, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

" Днес представяме цифрите и статистиката, само че това, което стои зад тях е екипът на операта ", сподели Найденова Той е от 2013 година до момента отпред на институцията и продължава макар сложната обстановка през годините. Преди операта се свързваше най-вече с концепцията за проблеми и невисок бюджет, само че към този момент не е по този начин.

Опера Пловдив построи имидж на институция, в която се осъществят огромни планове с висока национална и интернационална значителност и получи безцeнен опит и самочувствие в реализирането им.  

За да показват доклад за добре свършената работа, на пресконференциятa през днешния ден участваха още изпълнителният шеф на фондация Пловдив 2019 и зам.-кметът по културата.

Гледайте повече във видеото!

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР