Повече от 50 ученици от Спортното училище Васил Левски в

...
Повече от 50 ученици от Спортното училище Васил Левски в
Коментари Харесай

Над 50 ученици от Спортното в Пловдив със стомашни проблеми,...

Повече от 50 възпитаници от Спортното учебно заведение " Васил Левски " в Пловдив са със стомашно неразположение, научи " Марица ". Към момента на място са чиновници на Агенцията по сигурност на храните, на Регионалната здравна ревизия и на отдел " Закрила на детето ". 

Директорката Ружка Генова сподели пред медията ни, че е схванала за случая в границите на късната вечер през вчерашния ден и незабавно е уведомила всички способени органи. От тази заран те са на място, като тяхната задача е да открият дали се касае за натравяне с храна или нещо друго. Към момента образователният развой тече обикновено, от отдел " Закрила на детето " са разговаряли с учениците. " Ситуацията е спокойна. До 3-4 дни би трябвало да е ясно каква е повода за стомашното неразположение при учениците ни ", сподели Генова. 

" Сформиран е екип от Областната дирекция по сигурност на храните и на Регионалната здравна ревизия. От два часа те са място. Все още е рано да се кажат детайлности. Нека екипите си свършат работата ", сподели пред " Марица " шефът на Регионалната здравна ревизия доктор Сийка Димчева. Предстои да се ревизира дали се съблюдават хигиеничните условия, ще се вземат проби от храната, която засегнатите възпитаници са консумирали, ще се ревизират общежитията и т.н. 

Очаквайте детайлности! 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР